Modern megoldások

Hegesztő takaró: mire jó?

hegesztő takaró

A tűzesetek hatalmas, akár milliós nagyságrendű károkat is képesek okozni, ezért az elkerülésük érdekében mindent meg kell tenni. Az olyan, fokozottan tűzveszélyes feladatokhoz, mint a hegesztés, napjainkban már többféle védőfelszerelést, illetve különféle eszközöket is be lehet szerezni, melyek segítségével drasztikusan csökkenthető a tűzesetek száma, de még az esélyük is minimalizálható. Az egyik ilyen eszköz az úgynevezett hegesztő takaró, amelynek hatékonysága az egyszerűségében rejlik.

A hegesztési munka végzésére olyan helyeken is szükség lehet, amelyek nincsenek felkészítve a szikrákra és a fröccsenő fémolvadékra. A hegesztő szakember így veszélynek van kitéve, de nem csak ő, hanem minden és mindenki, ami és aki a hegesztés közelében tartózkodik. A hegesztő takarót a munka környékén található tárgyakra terítve megóvhatjuk azokat, azaz a tűzveszély esélyét csökkenthetjük minimálisra az által, hogy a szikrák és az olvadék nem tudnak eljutni a közelben található, gyúlékony anyagokig. A maximális hatékonyság érdekében a hegesztő takarók egy speciális anyagból készülnek, ami egy impregnált bevonatot is kap, aminek köszönhetően ellenáll a savaknak, olajoknak és az oldószereknek is, de emellett természetesen hőálló is. Fontos, hogy a neve a hegesztésre utal, azonban a hegesztő takarót nem csak hegesztéshez lehet használni, hanem más munkafolyamatok esetében is, amikor szikra képződik.

Cégünk, a Westex Kft. többek között hegesztő takaróval is áll vásárlói rendelkezésére, de ezen túl még számtalan hőálló termék is található kínálatunkban, és mind kiváló minőségű, valamint biztonságos, az áraink pedig igen kedvezőek, így Önnek is megéri nálunk vásárolnia, ha szeretne ügyelni a lehető legnagyobb biztonságra. Ha szeretne többet is megtudni a hegesztő takarókról és más termékeinkről, kérjük, keresse fel a honlapunkat, amit a www.westex.hu címen találhat meg, és válogasson széles kínálatunkból!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne hegesztő takarókat vásárolni, de kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-94-510-102-es telefonszámon, vagy a westex@t-online.hu e-mail címen!