GRP járórácsok többféle kivitelben, az alkalmazási területre szabottan, hogy a biztonság többé nem jelentsen problémát! Az üvegszálas műanyag rácsok alkalmazása nem csupán az egyik legpraktikusabb megoldás a balesetek elkerülésére, de hosszú távon rendkívül gazdaságos is, így Önnek is érdemes megismernie!

Az ipari területeken zajló átalakítás, modernizálás a legtöbb esetben a termelékenység javítását szolgálja, ám minden ilyen projekt esetében előtérbe kerül a munkabiztonság is. Az ilyen irányú fejlesztések célja egyértelműen az, hogy a lehető legkisebbre lehessen csökkenteni a személyi sérülések kockázatát. Ám a biztonságos munkakörnyezet megteremtése mellett számos egyéb szempontot kell figyelembe venni, így pedig nem is olyan egyszerű megtalálni az optimális megoldást. Az egyik legjobb választást jelentik ilyenkor a GRP járórácsok, amik képesek minden elvárásnak megfelelni!

Megbízható, strapabíró, a kémiai hatásokkal szemben ellenálló eszközt vethet be a munkabiztonság megteremtése érdekében, ha a GRP rácsok mellett dönt. Alapanyaguknak köszönhetően az üvegszálas műanyag rácsok rendkívül tartósak, évtizedek elteltével is csupán kisebb esztétikai sérülésekkel lehet számolni, amit az is alátámaszt, hogy 25 év garancia jár rájuk. Az GRP rácsok szinte észrevétlenül teszik a dolgukat, ugyanis felszerelésüket követően lényegében nincs velük semmilyen komolyabb teendő, sőt, tisztításuk is egyszerű. Tény, hogy beszerzési költségük valamivel magasabb, mint például a fém rácsoké, ám a nullához közelítő karbantartási igényt és a hosszú élettartamot figyelembe véve a GRP járórácsok alkalmazása kifejezetten gazdaságos.

Cégünk, az Rinivi Antislip Kft. széles kínálatot biztosít a méltán népszerű üvegszálas műanyag rácsokból! Tudjon meg többet professzionális termékeinkről és szolgáltatásainkról, illetve a GRP rácsok alkalmazási lehetőségeiről a www.necsusszel.hu weboldalon, szakmai segítségünket pedig kérje bátran a +36-70-224-8585-ös telefonszámon vagy az info@necsusszel.hu e-mail címen!