Modern megoldások

Ablakcsere: válassza Ön is a műanyag ablakokat!

ablakok cseréje

Még csak messziről látszik, de közeleg a tél, amikor ismét az égbe szöknek a fűtésszámlák – feltéve, hogy nem készülünk fel a hidegre. A szigetelés csak a teendők egyik része, egy másik, lényegesen fontosabb feladat az ablakok cseréje.

Sokan cseréltették le az elmúlt években a nyílászáróikat, és a legnagyobb népszerűségre a műanyag ablakok tettek szert, hiszen amellett, hogy kedvező az áruk, a minőségük is kiváló, a hőszigetelési képességük pedig sokkal jobb, mint a hagyományos, több szárnyból álló, fa ablakoké. Nem is csoda, hiszen sokkal tudatosabb tervezés eredményei: a műanyag ablakok kerete úgy lett kialakítva, hogy maga is hőszigetelő legyen, az üveg pedig többnyire nem két, hanem három rétegből áll, közötte pedig egyes esetekben speciális gáz található, amire nincs hatással a külső hőmérséklet. Ennek köszönhető, hogy a műanyag ablakok nem csak télen, a hidegben, de a nyári forróságban is tökéletes védelmet nyújtanak.

Az ablakcsere időszaka többnyire a tavasz, illetve az ősz, de sokan nyáron csináltatják meg. Ezek közül mindegyik választható, sőt, ha valaki télen szeretne ablakcserét rendelni, az is megoldható, ám jobb, ha az enyhébb időszakokat választjuk. Mivel a tél néhány hónap múlva beköszönt, érdemes már most kiválasztani a megfelelő műanyag ablakokat, és leadni a rendelést.

Amennyiben ablakcserét tervez, forduljon bizalommal cégünkhöz, a Movatherm Bt.-hez! Nálunk nem csak kiváló minőségű műanyag ablakokhoz juthat hozzá, de az ablakcserét is ránk bízhatja. Cégünk hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a nyílászárók beépítése terén, áraink pedig kedvezőek, így mindenképp megéri bennünket választani. Keresse fel a www.movatherm.hu címen elérhető weboldalunkat, olvasson bővebben termékeinkről és tevékenységünkről, valamint tekintse meg referenciáinkat is!

Ha ablakcsere, mi vagyunk a legjobb választás! Kérdése lenne a műanyag ablakokkal kapcsolatban, vagy rendelését szeretné leadni? Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: a  +36-96-234-090-es telefonszámunkon, vagy a movatherm@gmail.com e-mail címünkön!