Nagy mennyiségű hulladék gyűlt össze az ingatlan környezetében? Nem tudja, hogyan szabaduljon meg a rengeteg szeméttől? Esetleg épületbontás vagy építkezés előtt áll, és nélkülözhetetlen a törmelékek elszállítása? Konténer rendeléssel egyszerűen megoldhatja a feladatot. Megfelelő méretű konténerben elhelyezheti az összes felesleges lomot, és biztonságosan, az előírások szerint juttathatja el a kijelölt célba.

A konténereknek nagy szerepük van a hulladékszállításban. Az épületbontások, a felújítási vagy építési munkák alkalmával nem hiányozhatnak a helyszínről. A lomtalanítás és az időközben összegyűlt, nagy mennyiségű szemét eltávolítására is kiválóak. Nincs szükség különleges elhelyezésre, azonban érdemes előre eldönteni, hogy hova kerüljön a konténer. Rengeteg lomot gyűjthet össze, és könnyen oldhatja meg az elszállítást, azonban nem tanácsos mindent összekeverve rakodni, hiszen a zöldhulladékok nem azonos területre kerülnek az építési törmelékekkel. A konténerek különféle méretekben elérhetőek, ezért fontos, hogy átgondoltan történjen a konténer rendelés. Nem kell a veszélyes anyagok miatt aggódnia, mivel a konténerekben biztonságosan, az előírásoknak megfelelően elhelyezhetők és szállíthatók.

Különböző méretű konténerek rendelésére adunk lehetőséget a Penke Trans Infó Kft. munkatársaiként. Lakáskiürítés, sitt elszállítása, lomtalanítás esetén is számíthat a segítségünkre. Kérése alapján biztosítjuk a megfelelő méretű konténert, akár több napig. A konténer rendelés számos esetben nyújt kiváló megoldást. Környezetbarát módon, egyszerűen és gyorsan távolíthatja el a hulladékot és a lomokat. Szerezzen bővebb információt cégünk tevékenységéről, és olvasson részletesebben a konténerek előnyeiről a www.penkekontener.hu weboldalunkon!

Szabaduljon meg a felesleges hulladéktól egyszerűen! Oldja meg a különböző használati tárgyak, az építési törmelékek és más anyagok tárolását, majd a szállítást konténer rendeléssel! Érdeklődjön szolgáltatásunkkal kapcsolatban a 06-1-230-6784-es telefonszámunkon vagy írjon az iroda@penkekontener.hu e-mail címünkre!