Több területen is szükség van a munkaruha viselésére, elég csak az építőiparra, a vendéglátásra, vagy az egészségügyre gondolni. Bármelyik területről is legyen szó, a munkaruha hihetetlen mennyiségű szennyeződésnek van kitéve, ezért a tisztítása egyáltalán nem egyszerű feladat. Jóval összetettebb műveletekből áll, mint az utcai ruházat mosása, ráadásul sokkal intenzívebb hatású tisztítószereket kell használni hozzá. Ehhez a legtöbb alkalmazott az otthoni körülmények között nem igazán tud alkalmazkodni, ezért a munkaruha mosását érdemes inkább egy profi mosodára bízni.

A munkaruha mosásának egyik legfontosabb része az alapos fertőtlenítés. Bizonyos szakmák esetében, mint például a szakácsoknál, rendkívül szigorú szabályok vonatkoznak a fertőtlenítésre, ennek pedig csak egy mosoda képes eleget tenni. A munkaruha mosásához a mosodáknak rendelkezésre állnak olyan eszközök, tisztítószerek, egyéb vegyszerek, amikkel meg lehet valósítani a többlépcsős, alapos tisztítást. A mosodákban a fertőtlenítés rendkívül magas hőfokon, hosszas áztatással, erős tisztítószerek felhasználásával történik azért, hogy a ruhák száz százalékban kórokozómentesek legyenek. Ezeket a fázisokat olyan szakemberek végzik el, akik kellő tapasztalattal rendelkeznek a munkaruha mosásával kapcsolatban.

A mosodákban a munkaruha mosásakor bármilyen összetételű szennyeződést el lehet tüntetni úgy, hogy közben a ruha anyaga nem sérül. A mosodából kihozott ruhák olyan hatást keltenek, mintha újonnan vásárolták volna őket.

Ha munkaruhája mosását Ön is mosodára bízná, forduljon bizalommal a DORMOS Kft.-hez! Ipari mosodánkban korszerű megoldások felhasználásával gondoskodunk a munkaruházat megfelelő tisztításáról. Szolgáltatásainkról bővebb információt a honlapunkon talál, amit a www.kiralymosoda.hu címen ér el. Ha kérdése lenne, lépjen velünk kapcsolatba telefonon, a 06-30-851-2228-as számon, vagy írjon nekünk üzenetet a mosodakiraly@gmail.com e-mail címre!