Legyen szó bármilyen körülményről és élethelyzetről, a biztonság elengedhetetlen tényező, hiszen a balesetek minden szempontból hátráltatják a hétköznapok menetét. Ahhoz, hogy elkerülhetőek legyenek, mindenképp gondoskodni kell a biztonságot megalapozó szerkezetek beépítéséről, ezért nem véletlen, hogy egyre több ipari terület esetében találkozhatunk GRP járórácsokkal.

A GRP járórácsok nedves sajtolásos és hőkezeléses eljárással készülnek, amely során a szakemberek masszív, speciális anyagokat használnak fel annak érdekében, hogy minél strapabíróbbak legyenek. Természetesen a GRP járórácsok masszivitását nem csak a felhasznált alapanyagok határozzák meg, hanem a szerkezeti tulajdonságuk is, amit a rácsok minden irányból történő üvegszál erősítésével érnek el! Többféle vastagságban kaphatóak, táblás kiszerelésben, így Ön határozhatja meg a méreteket, a rácsosztás viszont fix nagyságú. A GRP rácsok kül- és beltéren egyaránt alkalmazhatóak, korróziómentesek és hőállóak, ezért még a legszélsőségesebb körülmények között is tökéletesen helyt állnak! Speciális bevonatuknak köszönhetően a káros kémiai tényezőknek is ellenállnak, ezért vegyipari területen is alkalmazhatóak, ugyanis bármilyen vegyszer is csöppen a felületükre, nem tesz kárt bennük!

A GRP rácsok felhasználási lehetőségei igen széles skálán mozognak, ugyanis különböző kialakítású elemekként kaphatóak, így a hidaktól kezdve a lépcsőkig bármilyen szerkezet felépíthető alkalmazásukkal. Könnyedén összeilleszthetőek és beépíthetőek, ezáltal rövid időn belül biztosítható a biztonságos közlekedés a létesítményen belül!

Ha Önnek is szüksége van GRP járórácsokra, a Rinivi Antislip Kft. kínálatából megvásárolhatja! Termékeinket honlapunkon keresztül tekintheti meg, amelyet a www.necsusszel.hu címen érhet el! Kérdés esetén keressen minket telefonon, a 06-24-898-131-es, vagy a 06-70-224-8585-ös számon, illetve üzenetet is küldhet a weboldalunk kapcsolat menüpontja alatt található kapcsolati űrlap segítségével!