A MIGUA dilatációs sínrendszerek professzionális megoldást jelentenek a dilatációs hézagok kialakításához, ha az átlagosnál jóval nagyobb terhelésnek vagy speciális követelményeknek kell eleget tenni. Tegye le a voksát az innovatív technológia mellett, hogy színvonalas munkát tudjon biztosítani megrendelőinek!

A padlóelemek folyamatosan közeledő és távolodó mozgásokat végeznek, amit a hőmérsékletváltozás mellett eredményezhet például jármű okozta terhelés is. Ezeknek a mozgásoknak a kiegyenlítésére szolgálnak a dilatációs hézagok, melyek kialakítása nagy figyelmet érdemel ahhoz, hogy a padlóburkolat tartós és megbízható legyen. A hézagokat dilatációs sínrendszerekkel lehet optimálisan elfedni, melyekkel szemben alapvető elvárás a rugalmasság, hiszen így tudnak alkalmazkodni a padlóelemek mozgásához. Ám sok esetben a rugalmasság önmagában kevés ahhoz, hogy színvonalas végeredményt lehessen elérni, ilyenkor pedig a MIGUA dilatációs sínrendszerek tudnak megoldást nyújtani!

MIGUA dilatációs sínrendszerek legnagyobb előnye a nagy teherbírás, ami alkalmassá teszi őket különféle nagylétesítmények padlóburkolatának kialakítására. A MIGUA termékek a legmagasabb szakmai követelményeknek is képesek eleget tenni, és változatos kínálatuknak köszönhetően szinte bárhol megállják a helyüket. Víztömör kivitel, extrém terhelésre kifejlesztett változat, sőt, földrengésbiztos típus is helyet kapott a MIGUA dilatációs sínrendszerek termékpalettáján, így bátran állítható, hogy nincs olyan igény, amire ne lenne köztük megoldás. Valamennyi termék könnyen lehelyezhető, karbantartásmentes és tartós, így könnyű velük dolgozni és hosszú távon lehet rájuk számítani.

MIGUA dilatációs sínrendszerek német gyártó termékei, ez pedig garanciát jelent a kiváló minőségre, és mindez az Ön számára is elérhető! A BMI Balázs Mérnökiroda szakértői segítenek megtalálni az aktuális projektnek megfelelő változatot, csupán annyi a dolga, hogy megosztja velünk igényeit.

A szolgáltatás részleteiről és a MIGUA dilatációs sínrendszerek lehetőségeiről bővebben tájékozódat a www.bmi.co.hu weboldalon, kérdéseivel pedig a +36-23-919-164-es telefonszámon és az office@bmi.co.hu e-mail címen tud hozzánk fordulni. Várjuk megkeresését!