Korszerű megoldások

Membrános nyomáskapcsoló a Strumentazione-tól

membrános nyomáskapcsoló

Nyomáskapcsolót akkor szükséges alkalmazni, amikor automatizálni szeretnénk egy szivattyú be- és kikapcsolását. Többféle típus is létezik, amelyek más-más területeken előnyösek; ezek egyike a membrános nyomáskapcsoló.

membrános nyomáskapcsoló érzékeli a nyomáscsökkenést a csővezetékben, és amikor a nyomás eléri azt előre beállított értéket, amelynél a nyomáskapcsolónak be kell kapcsolnia, akkor bekapcsolja a szivattyút, ami így visszatölti a hidrofor tartályt az előre beállított nyomásszintre. A kikapcsolás ellenkező menetben történik, tehát amikor a membrános nyomáskapcsoló azt érzékeli, hogy a csővezetékben az előre beállított kikapcsolási nyomásérték fölé emelkedik a nyomás, kikapcsolja a szivattyút. A membrános nyomáskapcsolók előre beállított, gyári be- és kikapcsolási értékekkel rendelkeznek, amelyek a felhasználók számára a legtöbb esetben megfelelőek a különféle rendszereik biztonságos üzemeltetéséhez. Membrános nyomáskapcsoló – és gyakorlatilag bármilyen egyéb nyomáskapcsoló – beszerzésekor figyelni kell a működési nyomástartományra, emellett pedig szükség lehet arra is, hogy a nyomáskapcsoló beállítását a saját igényeinkhez igazítsuk.

Cégünk, a Saga Kft. többek között membrános nyomáskapcsolók forgalmazásával is foglalkozik. Termékeink az olasz Strumentazione gyártmányai, amelyek rozsdamentes készülékek, a burkolatuk alumínium, a teljesítményük, illetve élettartamuk pedig minden elvárásnak megfelel. Természetesen egyéb termékekkel is állunk rendelkezésére webáruházunkban, így gyakorlatilag a teljes rendszer beszerezhető kínálatunkból. Ha szeretné megtekinteni és megvásárolni a Strumentazione membrános nyomáskapcsolók egyikét, keresse fel a www.nyomasmero.com címen elérhető weboldalunkat, tudjon meg többet, majd rendeljen csupán néhány kattintással!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Strumentazione membrános nyomáskapcsolók iránt, és kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén: a +36-1-264-9167-es telefonszámunkon, illetve a sales@sagakft.hu e-mail címünkön!