Nagy terhelésre, intenzív igénybevételre tervezett fugaszerkezetet keres a következő munkájához? Olyan megoldásra van szüksége, amivel könnyű dolgozni és később sem igényel különösebb karbantartást? A MIGUTRANS egy speciális, masszív fém fugaszerkezet, ami képes megfelelni ezeknek az igényeknek, sőt, akár még többet is tud nyújtani!

Ha jártas a legújabb építőipari megoldások terén, talán már hallott a német MIGUA dilatációs fugarendszerekről, amik lassan, de biztosan a hazai piacot is meghódítják. Ezek a gyártmányok nem véletlenül váltották ki a szakértők elismerését, hiszen olyan termékekről van szó, melyek megállják a helyüket kihívást jelentő környezetben, beépítésük pedig idő- és költségtakarékos.

A MIGUA termékcsalád erőssége az a masszív fém fugaszerkezet, ami kifejezetten nehéz közlekedési terhekre lett kifejlesztve. A MIGUTRANS egy tömör alumínium szerkezet, amit bátran lehet használni olyan helyen is, ahol raklapemelőkkel, targoncákkal vagy akár teherautókkal közlekednek nap, mint nap.

Amellett, hogy ez a szerkezet jól bírja a szélsőségesen nagy igénybevételt, kopásálló és korrózióálló is, így szinte semmi nem tud kárt tenni benne. Ebből következik, hogy rendkívül tartós, tehát hosszú ideig nem kell felújítással, cserével foglalkozni, a MIGUTRANS ráadásul karbantartásmentes is.

A masszív fém fugaszerkezet alkalmazása olyan helyekre ajánlott, mint a repülőterek, pályaudvarok, raktárcsarnokok és üzemek, bevásárlóközpontok, kórházak, vagyis minden nagylétesítménybe, ami megköveteli a professzionális megoldást.

Ez az, amit keresett? A MIGUTRANS megrendelhető cégünktől, a BMI Balázs Mérnökiroda Kft.-től, méghozzá teljes körű szolgáltatással együtt, ami magába foglalja a tervezést, kivitelezést is!

A német dilatációs fugarendszer beépítési lehetőségeiről mindent megtudhat a www.bmi.co.hu weboldalon, és ha eldöntötte, hogy ezt hívja segítségül a munkájához, forduljon hozzánk bizalommal! Kérje ajánlatunkat és tegye fel kérdéseit, várjuk megkeresését a +36-23-919-164-es telefonszámon és az office@bmi.co.hu e-mail címen!