Korszerű megoldások

Kiolvasó szettek az adatok elemzéséhez

kiolvasó szettek

Az alapanyagok, a félkész és kész termékek tárolása, illetve a gyártási folyamatok során olykor speciális követelményeknek kell eleget tenni, melyek elsősorban minőségbiztosítási célokat szolgálnak. A termékek jellegétől függően szükség lehet a hőmérséklet, a relatív páratartalom vagy éppen a nyomás mérésére, a határértékek betartására ugyanis szigorú előírások vonatkoznak. A különféle adatgyűjtők segítségével lehet nyomonkövetni és rögzíteni a mért értékeket, azok feldolgozásához azonban kiolvasó szettek alkalmazására is szükség van. Mit érdemes tudni ezzel kapcsolatban?

Lényegében a professzionális kiolvasó szettek felelnek azért, hogy az adatokkal dolgozni tudjanak a szakemberek, mégpedig PC-n keresztül. A kiolvasó egység segítségével történik az adatgyűjtő programozása, az adatkiolvasás és végeredményben ez teszi lehetővé a mért adatok elemzését. Az egység LED-ek segítségével ad jelzéseket, így az egyszerűen és praktikusan használható a szakemberek számára.

kiolvasó szettek a központi egység mellett természetesen magukba foglalják a szoftvert, a kábelt és a tápegységet, bizonyos típusok esetében az antennát is. Fontos tudni, hogy az egységek nem kompatibilisek bármilyen adatgyűjtővel, ezért körültekintően kell tájékozódni arról, hogy a kiszemelt kiolvasó szett milyen műszerhez alkalmazható.

Az Ön szakterülete is megköveteli a precíz méréseket? Megbízható megoldást keres a mért adatok elemzéséhez? A legkiválóbb kiolvasó szettek közül válogathat a Leotrade Bt. termékkínálatában! Szakértőink minden igényre tudnak ajánlani olyan megoldást, amivel hatékonyabbá tehetőek a munkafolyamatok az adott alkalmazási területen.

Ha érdekli, milyen kiolvasó szettek erősítik termékpalettánkat, látogasson el a www.leotrade.hu weboldalra, ahol tájékozódhat a termékek részleteiről, és ha valamelyik elnyeri tetszését, ajánlatot is kérhet! Amennyiben kérdésére nem kapott választ a leírásokból, esetleg bizonytalan a választásban, forduljon hozzánk bizalommal! Várjuk megkeresését a +36-1-221-5528-as és a +36-20-336-2826-os telefonszámon, valamint az info@leotrade.hu e-mail címen!