A legtöbb telephely, raktárhelyiség hiába rendelkezik hatalmas térrel, sokszor így is rendkívül túlzsúfolt. Természetesen az ott dolgozók mindent megtesznek annak érdekében, hogy minden terméknek, munkaeszköznek legyen helye és megfelelő tárolási körülményeket biztosíthassanak, azonban egy idő után nem marad elég rakodóterület. Ebben az esetben érdemes megvizsgálni a hely belmagasságát: ha kellően magas, tágas a tér, érdemes annak kihasználásán elgondolkodni. A belmagasság kihasználásában ideális megoldást nyújtanak a raktári állványok.

A raktári állványoknak köszönhetően százszázalékban ki tudja használni a terület szabad kapacitását. Az állványok hatalmas rakodótérrel rendelkeznek, jelentős tömegeket képesek elbírni, így tulajdonképpen bármi tárolható rajtuk: a nehezebb munkagépektől kezdve a különböző méretű termékekig mindennek megvan a helye a raktári állványokon. A raktári állványok különböző méretben állnak az ügyfelek rendelkezésére, így könnyedén ki tudják választani azt az opciót, ami a telephely vagy a raktárhelyiség belmagasságához ideális. Az állványok masszívak, strapabírók, könnyedén felépíthetők, hosszú éveken át biztosítják a rendet a területen. Biztonságosak, nem jelentenek veszélyt az ott dolgozókra.

Az, hogy a raktári állványokkal mindennek meglesz a helye és megszűnik a túlzsúfoltság, mindenképp a munkavégzés javára válik. A rendezett tér pozitív hatással lesz a munkavállalókra, ők pedig sokkal hatékonyabban fogják tudni végezni feladataikat, és könnyebben is közlekedhetnek, hiszen nem kell kerülgetniük a földön tárolt termékeket, munkagépeket.

Ha Ön is szeretné vállalkozása raktárában, telephelyén kihasználni a nagy belmagasságot és ehhez raktári állványokra van szüksége, keresse bizalommal cégünket, a Store Design Kft. -t! A raktári állványokat egyedi igényei szerint biztosítjuk, így olyan berendezéshez juthat hozzá, ami százszázalékban megfelel az igényeinek és a terület adottságainak. Tekintse meg berendezéseinket weboldalunkon, amit a www.raktariallvany.hu webcímen ér el. Amennyiben kérdései lennének a raktári állványokkal kapcsolatban vagy szeretné leadni rendelését, keressen bennünket telefonon, a 06-1-445-0464-es számon vagy írjon e-mailt az info@storedesign.hu címre!