Korszerű megoldások

Gabona nedvességmérő készülékek: korszerűsítse gazdaságát!

gabona nedvességmérő készülékek

Hosszú évek óta a mezőgazdaságban dolgozik, és szeretné a lehető legkorszerűbbé tenni a gazdaságát? Nyitott az innovációk, a különböző újítások felé? Forduljon bizalommal az Eurochrom Kft.-hez, és ismerje meg, majd mondjon igent Ön is a gabona nedvességmérő készülékekre!

Mit kell tudni általánosságban a gabona nedvességmérőkről, illetve azok előnyeiről? Mutatjuk! Fontos kiemelni, hogy a gabona nedvességmérő készülékek esetében nem kell hosszasan várakozni az eredményre, hiszen azt a modern, digitális kijelző azonnal mutatja. A frissen kapott adatnak köszönhetően pontosan tudhatjuk, milyen mértékben nedves a gabona. Mindez azt is jelenti, hogy a gyors mérésnek köszönhetően akár azonnal továbbítható feldolgozásra a termény.

Választékunkban többek között megtalálható az FS2 gabona nedvességmérő is, amely kiváló megoldást jelent – a teljesség igénye nélkül – kukoricához, rozshoz, tritikáléhoz, búzához, tönkölybúzához, árpához, zabhoz, repcéhez, tökmaghoz, borsóhoz, napraforgómaghoz, hajdinához (stb.).

A készülék előnyei között fontos kiemelni, hogy a gyors és pontos teljes gabonaszemmérés garantált 300 g mintamennyiséggel. Gyakorlatilag minden gabonafajtához alkalmazható, ráadásul nem szükséges a minta előkészítése sem. Válassza bátran Ön is az általunk kínált gabona nedvességmérő készüléket, amely véd a penészképződéstől és annak káros következményeitől is!

Felkeltettük az érdeklődését? Kíváncsi a teljes gabona nedvességmérő készülék-kínálatunkra? Többet megtudna az egyes nedvességmérők technikai specifikumairól? Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.shop.eurochrom.hu-t böngészve közelebbről ismerheti meg ajánlatunkat! Amennyiben a kiválasztott termékkel vagy éppenséggel a rendelés menetével kapcsolatban lenne kérdése, kérjük, bátran lépjen velünk kapcsolatba kollégáinkkal, akik akár az ideális nedvességmérő kiválasztásában is segítenek! Kereshet minket bizalommal a +36-94/789-350-es telefonszámon, vagy e-mailben, az info@eurochrom.hu címen. Várjuk mielőbbi megkeresését, rendelését!