Korszerű megoldások

Dundi anyagok a tökéletes megmunkáláshoz

vágó, fúró, üregelő spray

A szakembereknek a különböző szerelési, karbantartási, javítási munkálatokhoz nem csupán minőségi szerszámokra, berendezésekre van szükségük, hanem olyan kiegészítőkre is, mint például vágóolajraszilikon spray-re. Ezek használatával sokkal könnyebbé válik például a fém alapanyagok megmunkálása vagy karbantartása. A szilikon spray segít abban, hogy korrózióállók legyenek a különböző munkadarabok. Amennyiben szakemberként Ön is a maximumra törekszik munkái során, és szeretne minőségi termékeket használni a feladatai elvégzéséhez, ajánljuk figyelmébe a Dundi anyagokat!

A Dundi anyagok kínálatában minden olyan kiegészítő eszközt megtalálhat, amire szüksége lehet például a fém elemek megmunkálásához, karbantartásához. Többek között vágó, fúró, üregelő spray-tvágóolajat, zsírtalanító, szilikon és lánckenő spray-t is kínál a márka. Ezekkel a termékekkel valóban minőségi munkát végezhet. A zsírtalanító spray-k fontos szerepet töltenek be például az autószerelő műhelyekben, de nem hiányozhatnak a gépkarbantartók eszközei közül sem. A termékek alkalmazásával a gépek és motoralkatrészek, sőt, a munkaeszközök is könnyedén tisztíthatók, eltávolítják a kátrányt, zsírt, tehát megakadályozzák, hogy az erőteljes szennyeződés miatt kelljen megválni egy-egy alkatrésztől. A szilikon spray-k nem csupán fém megmunkáláshoz ideálisak, hanem fához, műanyaghoz és gumihoz is. Használatukkal a felületek nedvességtaszítók lesznek. A vágó, fúró, üregelő spray, vágóolaj egyaránt könnyebbé teszi a fémmegmunkálással kapcsolatos feladatokat. A lánckenő spray-k pedig, ahogy a nevükből is kikövetkeztethető, például a különböző láncok élettartamának növelését segítik elő.

Ismerkedjen meg Ön is a Dundi anyagokkal a Eurochrom Kft. webshopjában! Tőlünk egyszerűen és kényelmesen meg tudja rendelni a szilikon spray-ket, vágóolajakat, egyéb Dundi termékeket. A webshopunkat a shop.eurochrom.hu címen éri el. Ha bővebb információkra lenne szüksége a megrendelni kívánt olajakról, spray-ről, keressen bennünket bizalommal telefonon a 06-94-789-350-ös számon vagy írjon e-mailt az info@eurochrom.hu címre!