Korszerű megoldások

Dekoratív fémgőzölés egy jól megválasztott partnerrel

dekoratív fémgőzölés

Dekoratív fémgőzölés segítségével a munkadarabok minden szempontból kifogástalanok lesznek, egy ilyen tevékenység azonban korszerű technológiai hátteret követel. Önnek mégsem szükséges költséges berendezéseket vásárolnia, inkább bízza a munkát egy olyan cégre, aminek ez a szakterülete!

A munkadarabok tökéletes funkcionalitása mindenhol fontos, azonban vannak olyan területek, ahol ez önmagában nem elegendő. Ha az esztétikus megjelenés sem mellékes, a munkadarabok kaphatnak egy extra fémbevonatot, melynek köszönhetően egészen izgalmas hatást lehet elérni. Ez a technika a vákuumos fémbevonás, vagy más néven a dekoratív fémgőzölés, amire ma már rengeteg különféle területen van igény.

dekoratív fémgőzölés többféle munkafolyamatot foglal magába, melyeket a munkadarab sajátosságaihoz kell igazítani, így lehet gondoskodni a színvonalas végeredményről. Egyfelől fontos a funkció és magának az anyagnak a típusa, másfelől pedig az is, hogy pontosan milyen felületre van szükség, megvalósítható ugyanis fényes, matt és szatén kivitel is. Mivel a dekoratív fémgőzölés festéssel, lakkozással is kiegészül, máris minimum két berendezésre van szükség a munkához, ám az eljárás minden előnye ellenére sem biztos, hogy ezeket megéri beszerezni, illetve fenntartani. A jó hír, hogy dekoratív fémgőzölés bérmunkában is megrendelhető, vagyis egyszerűen ki lehet szervezni a munkát egy olyan cégnek, ami korszerű gépparkjának és rutinos szakembereinek köszönhetően vállalni tudja az ilyen megbízásokat.

Ha éppen ez az a szolgáltatás, amit keres, akkor Önnek cégünkre, a GT Reflect Bt.-re van szüksége! A dekoratív fémgőzölést kis, közepes és nagy szériában is tudjuk vállalni, és a legnagyobb szakértelemmel, a megrendelők egyedi igényeinek megfelelően végezzük. Ismerkedjen meg szolgáltatásunk részleteivel, tekintse meg referenciamunkáinkat a www.gtreflect.hu weboldalon, és ha meggyőzőnek találta cégünket, lépjen velünk kapcsolatba a +36-29-331-095-ös telefonszámon vagy a gtreflect@gtreflect.hu e-mail címen!