Korszerű megoldások

Csúszásmentesítés nélkül nincs felújítás!

csúszásmentesítés

A különféle nagyforgalmú létesítményekben intenzív igénybevételnek van kitéve a padló, ezért alaposan meg kell fontolni, hogy milyen legyen a burkolat. Olyan megoldásra van szükség, ami strapabíró, tartós, könnyen tisztítható és szép, ezért fel kell mérni a lehetőségeket, hogy az adott környezetben milyen típusú burkolat tud mindezeknek eleget tenni. Ugyanakkor azt is fontos tudni, hogy a legkiválóbb padlóburkolat is karbantartásra szorul olykor, illetve idővel a felújítás sem kerülhető el.

A felújítás alkalmával eltávolíthatóak a makacs szennyeződések és javíthatóak a sérülések, melynek köszönhetően újra tökéletes állapotban lehet a padló. Ám a lehetőségek nem merülnek ki ennyiben, ugyanis csúszásmentesítés is elvégezhető, méghozzá az alkalmazási területnek és egyedi igényeknek megfelelő módszerrel. Milyen érvek szólnak amellett, hogy a csúszásmentesítés se maradjon ki, amikor elérkezik a felújítás ideje?

Legyen szó bármilyen létesítményről, a látogatók biztonsága kiemelten fontos, ezért nem szabad esélyt adni a baleseteknek. Erre nyújt megoldást a csúszásmentesítés, melynek köszönhetően minimálisra csökkenthető a balesetek kockázata. Ez nem csupán olyan környezetben fontos, ahol gyakran fordulnak meg idősek vagy kisgyermekek, egy rossz mozdulat következtében ugyanis bárki megsérülhet, és ez csak szakszerű csúszásmentesítés segítségével kerülhető el.

Ön is úgy gondolja, hogy a teljes körű padlófelújításból a csúszásmentesítés sem maradhat ki? A Hunplastic Kft.-re számíthat! Csapatunk többféle módszert biztosít ahhoz, hogy a padló ne csak szép, hanem biztonságos is legyen, így stokkolt csúszásmentes sávokkal, csúszásmentesítő szalagokkal és speciális vegyszerrel is el tudjuk végezni a feladatot. A csúszásmentesítés lehetőségeiről és egyéb szolgáltatásainkról bővebben tájékozódhat, ha ellátogat a www.burkolatpolir.hu weboldalra. Amennyiben szeretne ajánlatot kérni, esetleg kérdése merült fel, várjuk megkeresését a +36-70-326-3267-es telefonszámon és az info@burkolatpolir.hu e-mail címen!