Egyforma méretű munkadarabokra van szüksége szériagyártáshoz? Ha prioritást élvez a pontos, tiszta vágás és egyenletesen magas minőség, a CNC technológiát érdemes segítségül hívni az idomdaraboláshoz. Egy jó partnerrel nem jelenthet akadályt semmilyen profil, ráadásul a határidőket is tartani tudja, így garantáltan zökkenőmentes lehet a gyártás!

Ahány munkaterület és gyártmány, annyi féle típusú, anyagú és méretű munkadarabra lehet szükség, ám bármi legyen is az igény, ha szériagyártásról van szó, az mindig speciális eset. Ilyenkor minden egyes darabnak egyformának kell lennie, ez teszi lehetővé a munkafolyamatok hatékonyságát és egyben a kifogástalan végeredményért is felel.

Legyen szó idomvasakról vagy rúdanyagokról, a lehető legpontosabb technológiát kell bevetni a daraboláshoz, és ezt a CNC gépek tudják megadni. A rendkívüli méretpontosságért ezeknél a berendezéseknél a számítógépes vezérlés gondoskodik, így nem jelenthet problémát, hogy minden darab teljesen egyforma méretű legyen.

CNC gépekkel az idomdarabolás nem csak precíz, hanem egyben tiszta vágási felületet is hagy maga után, ami jelentősen megkönnyíti a további munkafolyamatokat. Szinte bármilyen típusú munkadarab vágható ezzel az eljárással, legyen az egyszerű laposacél, kör vagy négyzet alakú profil, T-, U- vagy I-profil, csupán a keresztmetszet és a hosszúság az, amiben vannak korlátok.

A CNC technológia tehát lényegében univerzálisan alkalmazható, ha idomdarabolásra van szükség, emellett ráadásul az eljárás gyorsaságát is meg kell említeni. Ha a részfeladat mindig határidőn belül készen van, a komplett gyártással tartani lehet az ütemtervet, ami szintén kulcsfontosságú tényező szériagyártás esetén.

Ha úgy véli, hogy egy olyan partnerre van szüksége, aki CNC géppel is vállalja az idomdarabolást, bízza a munkát cégünkre, a Ferro-Press Fémipari Szolgáltató Kft.-re! A precíz munka számunkra alapkövetelmény, ahogyan az is, hogy tartsuk az előre egyeztetett határidőt, így az Ön munkáját is támogatni tudjuk.

Tevékenységünkről és az elérhető lehetőségekről a www.ferro-press.hu weboldalra kattintva tudhat meg többet, ajánlatot pedig a +36-57-515-950-es telefonszámon és a ferropress@ferro-press.hu e-mail címen tud kérni tőlünk.