Biztos már Ön is tapasztalta, hogy milyen kihívásokat rejt magában a megvásárolt élelmiszerek, a törékenyebb áruk hazaszállítása, hiszen kisebb felkészülést, rendszerezést igényel az, hogy minden épségben eljusson az otthonába. Ez egy nagyobb áruszállításkor még inkább elengedhetetlen, hiszen a forgalmazó jelentős anyagi kárral számolhat, ha nem gondoskodik a termékek megfelelő utazási körülményeiről, ezért nem véletlen, hogy minden ipari, logisztikai területen fellelhetőek a különböző rakományrögzítők.

A rakományrögzítő eszközök használata a teherfuvarozásban már nem csak, hogy nélkülözhetetlen, hanem kötelező is a már említett károk elkerülésének érdekében. Ha a termék, vagy akár csak a csomagolása sérül a szállítás során, már veszít az értékéből, emiatt a megrendelő sem lesz elégedett a termékekkel, így a forgalmazó, vagy gyártó a megrendelések hiánya miatt könnyen csődbe mehet. A rakományrögzítők elhagyásával, vagy nem rendeltetésszerű alkalmazásával nem csak a vállalkozás kerülhet veszélybe, hanem a szállítást végző sofőr és a forgalomban közlekedő autók is!

A rakományrögzítőkből évről évre egyre több termék kerül napvilágra, közülük a legalapvetőbb eszközöknek számítanak a rögzítő hevederek. Ezek többrétegű műanyag szalagból készülnek, amelyeket egyes források szerint a II. Világháborúban fejlesztettek ki a légi szállításokhoz. A rögzítő hevederek kétféle kivitelben készülhetnek: egyrészes, vagy kétrészes verzióban. Utóbbi egy 50 cm-es rövid részből, egy horogból és a rögzítőgépből, illetve egy tetszőleges hosszúságú részből áll, melynek egyik oldalán egy horog van, a másik oldala pedig szabad, hogy átvezetve az árun a rögzítőgépbe lehessen befűzni. Az egyrészes változatot előállítása során végtelenítik, ezáltal körbehúzhatóvá válik az áru és a rögzítendő felület körül.

A minőségi rakományrögzítők megvásárlásáért keresse fel a Minipak Logisztikai Kft.-t! Kínálatunkban bármilyen rakományrögzítő eszközt fellelhet! További információkat weboldalunkon találhat, amelyet a www.minipak.hu címen érhet el! Kérdés esetén hívjon minket telefonos elérhetőségünkön, a 06-62-554-654-es számon, vagy írjon e-mailt a minipak@vnet.hu címre!