Karbantartás

Zárja ki hűtőrendszere rendellenes működését szivárgásvizsgálattal!

Zárja ki hűtőrendszere rendellenes működését szivárgásvizsgálattal!

Fontosnak tartja környezete védelmét, és igyekszik betartani az előírások szerinti működtetést munkaterületén? Olyan tevékenységet folytat, amely során nélkülözhetetlen az ipari hűtés? Nem szabad megfeledkeznie arról, hogy a szivárgásvizsgálat kötelező! Ezen a módon győződhet meg arról, hogy a kiszabaduló hűtőközeg mértéke nem több a megengedett mennyiségnél!

Hűtéstechnikai eszköz birtokában teljesítenünk kell a szivárgásvizsgálatot, aminek eredményeként megakadályozzuk a környezetünkre káros hatást jelentő hűtőközegek légkörbe jutását. Fontos tájékozódnunk arról, hogy pontosan mely eszközök esetében nélkülözhetetlen ez az eljárás. A szivárgásvizsgálatot bármely olyan cégre rábízhatjuk, akik erre való jogosultsággal rendelkeznek. Az ipari hűtés megfelelő működését érdemes rendszeres karbantartással ellenőriznünk, így megkímélhetjük magunkat a későbbi nehézségektől és a hibaelhárítás mellőzése miatti bírságtól!

Bármilyen típusú hűtőközeggel rendelkezik, a GENA Trade Kft. felkészülten végzi el a szivárgásvizsgálatot. Korszerű, megbízható eszközökből álló háttérrel és szakmailag felkészült munkatársakkal állunk rendelkezésére. Egyedi ajánlatot készítünk, és igyekszünk a lehető legkedvezőbb áron nyújtani szolgáltatásunkat. Az alapos szivárgásvizsgálatot követően megszüntetjük a szivárgás okát, így nem kell aggódnia a hűtőközeg további csökkenésétől. Vállaljuk az ipari hűtéssel kapcsolatos rendszeres karbantartást, aminek köszönhetően megelőzheti a hibák kialakulását. Szerezzen bővebb információt hűtéstechnikai tevékenységünkről a www.gena-kft.hu internetes oldalunkon!

Használjon Ön is megbízható, ellenőrzött ipari hűtő berendezéseket! Akadályozza meg a későbbi kellemetlenségek felmerülését rendszeres karbantartással! Szivárgásvizsgálattal, és egyéb, karbantartást érintő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal! Hívjon minket a 06-1-201-8883-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@genatrade.hu e-mail címünkre!