Karbantartás

Visszatérő dugulás? Derítse ki az okát csatornakamerázás segítségével!

csatornakamerázás

Időnként előfordul, hogy eldugul a csap, vagy kicsit nehezebben folyik le a víz, ám egy kis csatornatisztító folyadék használata után rendbe jönnek a dolgok. Kis idő elteltével viszont ismét eldugul a lefolyó, és ez akár többször is megismétlődik rövid idő leforgása alatt. Ilyenkor biztosak lehetünk benne, hogy valami olyan jellegű gonddal állunk szemben, amit egy egyszerű házi praktikával nem fogunk tudni megszüntetni, sőt, szakember bevonására lesz szükség a probléma forrásának feltárásához. Ilyenkor jön jól a csatornakamerázás lehetősége, ami bontás nélkül deríti fel a csatornába került szennyeződések okozta dugulásokat.

Miért érdemes a csatornakamerázást választani? A segítségével a csatorna belsejét lehet vizsgálni, méghozzá akár teljes hosszában, így könnyedén felderíthetőek az illesztési hibák, az esetlegesen a csőfalat áttörő gyökérzet, a tömítések eldeformálódása, a zsíros és vízköves felhalmozódás, de emellett a töréseket és repedéseket is így lehet a leghatékonyabban megtalálni. A csatornakamerázással meghatározható a probléma jellege, és ami még fontosabb, a pontos helye is, így nincs szükség arra, hogy a teljes csatorna mentén felbontsák a burkolatot, hanem elég csupán ott, ahol szükség van a javítás elvégzésére.

Amennyiben megbízható szakemberre van szüksége, válassza cégünket, a Z-Aqua Bt.-t! Hétvégi ügyelettel, Miskolc területén ingyenes kiszállással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Több, mint 25 éve foglalkozunk vízvezeték-szereléssel, illetve ehhez kapcsolódó munkák elvégzésével, így például csatornakamerázással is. Tudjon meg többet szolgáltatásainkról a www.hivjazolit.hu címen elérhető weboldalunkon!

Ha folyamatos dugulások nehezítik a mindennapjait, oldja meg a problémát egyszerűen, csatornakamerázással! Amennyiben szeretné megrendelni a szolgáltatást, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: hívja a 06-30-903-2323-as, vagy a 06-46-432-085-ös telefonszámunkat!