Készül a fűtésszezonra, vagy már használja is a rendszerét? Biztos, hogy nem csak meleget, hanem biztonságot is szeretne a környezetében, amit csak megbízható fűtőberendezéssel és megfelelő állapotban lévő kéménnyel tud biztosítani. Hívott már szakembereket, akik elvégzik a hatékony kéménytisztítást?

Amennyiben még nem került sor a kéménytisztításra, ne halogassa tovább! Fontos, hogy eleget tegyen a szabályoknak, és ne csak a törvények miatt, hanem a saját, illetve munkatársai épsége érdekében is megoldja ezt a feladatot. A kéményben lerakodó anyagok megakadályozzák, hogy szabadon áramoljon a levegő, és akár dugulás is keletkezhet. A helyiségekbe visszajutó égéstermékek nagy problémákat okozhatnak, balesethez is vezethetnek. Bármilyen tevékenységet végez az adott ingatlanban, felelőssége, hogy meghatározott időközönként gondoskodjon a kémény tisztításáról. A teendőket gyakorlott szakemberek elvégzik, az Ön teendője, hogy időben jelezze az igényét. Biztonságossá és gazdaságossá teheti a fűtést, ha rendszeresen megoldott a kéménytisztítás, és sor kerül az esetleges hibák elhárítására.

Ha nem természetes személy a tulajdonosa az ingatlanának, vagy gazdálkodó szervezet telephelyeként, székhelyeként van bejegyezve az épület, amiért felelős, ránk bízhatja a kéménytisztítást. Cégünk, a Filantrop Kft. szakemberei felkészülten végzik az ellenőrzéseket, és szükség esetén a hatékony kéménytisztítást. Részletesen informáljuk Önt a kéménytisztítással kapcsolatos tudnivalókról, így eleget tehet az előírásoknak, és nem kell aggódnia az ingatlan állapota, az adott területen tartózkodók épsége és az esetleges bírságok miatt sem. Tudjon meg többet tevékenységünkről a www.filantrop.org weboldalon!

Gondoskodjon megfelelően és időben a rendszerek hatékony működéséről, tegye lehetővé a biztonságos fűtést a kémény tisztításával! Kérje szakembereink segítségét, hogy minél hamarabb sor kerüljön a feladatok ellátására, hívja a 06-76-322-321-es telefonszámunkat, vagy írjon nekünk a filantrop@filantrop.org e-mail címünkre!