Lítium bázisú kenőzsírok elismert gyártók termékeiből összeválogatva, többféle kiszerelésben, kedvező áron kaphatóak! Gondoskodjon az alkatrészek hosszú élettartamáról, rendeljen webáruházunkból professzionális készítményt!

Intenzív igénybevétel mellett a legkiválóbb gépek is csak akkor tudnak hosszú távon megbízhatóan működni, ha a felhasználók gondoskodnak a karbantartásról. Bizonyos alkatrészek a használatból adódóan folyamatos súrlódásnak vannak kitéve, vagyis lassan, de biztosan kopnak, ezért élettartamuk növelése érdekében különböző típusú kenőolajok és kenőzsírok használatára van szükség. Alapvetően az olajok elterjedtebbek, de abban az esetben, ha biztosítani kell, hogy a kenőanyag nem folyik le a helyéről, csak a zsírok jelentenek megoldást. Ezen belül is számtalan változatról beszélhetünk, melyek közül az egyik leggyakrabban használt típusok a lítium bázisú kenőzsírok. Milyen tulajdonságokat tudhat magáénak ez a termékcsoport, és milyen területen érdemes használni?

A lítium bázisú kenőzsírok legnagyobb előnyei között említhetjük meg a kiváló mechanikai stabilitást, valamint a vízállóságot. Adaléktól függően többféle, speciális tulajdonságokkal bíró változat kapható, így például bizonyos típusok kiemelkedő hőállósággal bírnak. A lítium bázisú kenőzsírok univerzális felhasználásra lettek kifejlesztve, a közlekedés mellett a mezőgazdaságban, valamint az ipar számos területén használják őket. A készítmények kiemelt alkalmazási területének tekinthető a sikló- és gördülőcsapágyak kenése.

Gondoskodjon Ön is a súrlódás csökkentéséről, valamint a kenési intervallum meghosszabbításáról kiváló minőségű lítium bázisú kenőzsírok használatával! Szerezze be az Ön számára szükséges készítményeket a Re-Cord Agrotrans Kft. webáruházából, a www.olajsziget.hu weboldalon keresztül! Kínálatunkban biztosan megtalálja, amit keres, de ha bizonytalan a választásban, és tanácsra lenne szüksége a lítium bázisú kenőzsírok kapcsán, forduljon hozzánk bizalommal! Hívja a +36-28-410-366-os telefonszámot vagy írjon üzenetet az info@olajsziget.hu e-mail címre, és megválaszoljuk kérdéseit!