Karbantartás

Fordítson gondot a munkabiztonságra berendezései ellenőrzésével!

Fordítson gondot a munkabiztonságra berendezései ellenőrzésével!

Gépei, berendezései felülvizsgálatára van szükség az előírásoknak megfelelően, de nem tudja, hova forduljon ennek ügyében? Netán hiányzik néhány üzemeltetési dokumentációja, amelyekre minél előbb igényt tart? Munkavédelemmel, és teljes körű munkabiztonsággal foglalkozó szolgáltatót megbízva minden kérdésére választ kaphat, és bármilyen típusú feladatot könnyedén lebonyolíthat.

A folyamatosan változó gazdasági élet rengeteg jogszabály ismeretét követeli meg, amelyek a minőségügyi követelményeket tekintve is számos előírás betartását teszik kötelezővé. Vállalkozásunkat csak akkor működtethetjük sikeresen, ha mindezekkel tisztában vagyunk, és minden szempontot követve betartjuk. Munkaterületek bármelyikén dolgozunk, különféle berendezésekkel vagyunk körülvéve. Munkavállalóink csak úgy végezhetik problémamentesen és hatékonyan a rájuk bízott feladatokat, ha biztosított számukra minden tényező. Kiemelt figyelmet szükséges fordítanunk a munkavédelemre, ami nem csak a munkabiztonságot támogató ruházatot, és kifogástalan eszközöket illeti, hanem az itt dolgozók környezetében található készülékek folyamatos ellenőrzését is. Kötelességünk rendszeresen megvizsgálni gépeinket, hogy megfelelnek-e az előírt biztonságtechnikai feltételeknek. Ezt – a hatályos jogszabályok alapján – csak ehhez kitűnően értő szakemberek végezhetik. Érdemes olyan szolgáltatót megbíznunk ennek teljesítésével, akik széleskörűen végzik a munkabiztonsági felülvizsgálatot, valamint elkészítik a hiányzó üzemeltetési dokumentációkat is.

Komplex szolgáltatással állunk rendelkezésére, és eseti megrendelés alapján is megbízható megoldást nyújtunk a PRECÍZ Biztonságtechnikai és Szaktanácsadó Kft. munkatársaiként. Időszakos és rendszeres biztonságtechnikai vizsgálatokat egyaránt végzünk. Tájékozódjon szolgáltatásainkról bővebben a www.precizkft.hu honlapunkon!

Legyen versenyképes, működtesse cégét sikeresen! Tartsa szemmel a gazdasági élet változásait, és tegyen eleget a különféle előírásoknak! Igényeljen tőlünk szakmai segítséget, így mindig biztos lehet a megfelelő felkészültségben! Munkabiztonsággal kapcsolatos kérdéseivel és észrevételeivel keressen minket a 06-62-547-960-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@precizkft.hu e-mail címünkre!