Karbantartás

A csatornatisztítás fontosságáról röviden

Csatornatisztítást nem csak akkor érdemes végezni, amikor már itt a baj, és jön vissza a szennyvíz a lefolyón át, hanem bizonyos időközönként rendszeresen. Nem csak az dugíthatja el a csatornát, ami a házból érkezik, de a lehulló falevelek, az esetlegesen benövő gyökerek is, a kezdődő probléma pedig gyorsan nőhet lényegesen nagyobbá.

Csatornázásra mindenhol szükség van, hiszen a szennyvíz elvezetése, összegyűjtése és tisztítása közegészségügyi kérdés, és ez nem csak az otthonokban, de az ipari területeken is így van. A csatornatisztítás hiánya – ezzel összefüggésben – nem csak a lakhatást nehezíti meg, hanem a munkát is hátráltathatja, ami bevételkiesést eredményezhet, így jobb megelőzni a problémát, és minimális befektetéssel biztosítani a profit maximalizálását. Szerencsére nem nehéz olyan céget találni, amelyik szakszerűen és gyorsan végzi el ezt a feladatot.

Rövid határidővel vállaljuk a csatornatisztítást, amennyiben cégünkhöz, az Aqua-Start Kft.-hez fordul. Magánszemélyeket és cégeket egyaránt kiszolgálunk Nyugat-Magyarország egész területén professzionális csatornatisztító berendezéssel, illetve akár szippantó gépjárművel is. Magasnyomású, úgynevezett Woma eljárást használunk, ami lehetővé teszi a dugulás gyors és hatékony megszüntetését, emellett csatornakamerázással, vagyis bontás nélkül határozzuk meg a probléma helyét és okát, és amennyiben nem gyökérbenövésről van szó, egyszerűen meg is oldjuk azt. Rendelkezünk a szükséges hatósági engedélyekkel és felelősségbiztosítással is. Keresse fel honlapunkat, amit a www.aquastart.hu címen találhat meg, és olvasson bővebben a tevékenységünkről!

Ne feledje: a csatornatisztítás rendszeres ismétlésével elkerülheti a komolyabb problémák kialakulását, és akár még spórolhat is vele! Amennyiben szüksége lenne szolgáltatásainkra, vagy kérdést szeretne feltenni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken: a 06-30-979-8657-es telefonszámunkon, vagy az aquastart@invitel.hu e-mail címünkön!