Ipar

Vésőgép kölcsönzés: végezzen Ön is professzionális munkát!

vésőgép kölcsönzés

Tapasztalatból jól tudjuk: a megfelelő szerszámok használatával eredményesen és gyorsan haladhatunk a különböző felújítási munkálatokkal. Ha Ön is felújításba, korszerűsítésbe kezdett, bizonyára szüksége lesz vésőgépekre is, hiszen a készülékek minden esetben praktikus és szakszerű segítséget nyújtanak a felújítási, illetve a bontási folyamatok során.

Ha sürgősen új gépekre van szüksége, de nem szeretne hirtelen nagy összeget kiadni, sokkal inkább okos befektetés érdekli, forduljon bizalommal a GLOKAR Kft.-hez, és döntsön Ön is a vésőgép kölcsönzés mellett! Miért kiváló döntés az általunk kínált berendezések mellett dönteni? Az általunk kínált vésőgépek és véső-fúrógépek segítségére lehetnek többek között a vakolat- és csempe, illetve padlólap leverésénél, a bontási folyamatoknál, a falak bontásánál, áttörésénél, valamint fúrásnál tégla és beton esetében is.

Ha tehát vésőgép kölcsönzés, forduljon bizalommal cégünkhöz, hiszen széles választékban kínálunk minden típusú munkálathoz megfelelő gépet!

Vésőgép kölcsönzés? Íme az ajánlatunk:

– vésőgép 43J (napidíja: 6.200 forint),

– véső-fúrógép 21J (napidíja: 6.200 forint),

– véső-fúrógép 8J (napidíja: 5.400 forint),

– véső-fúrógép 3,5J (napidíja: 2.800 forint).

Vegye igénybe Ön is szolgáltatásunkat, ha vésőgép kölcsönzésről van szó, hiszen kifogástalan állapotú gépeket kínálunk igencsak kedvező áron! Végezzen Ön is professzionális, minőségi munkát megfelelő eszközökkel!

Felkeltettük az érdeklődését? Többet szeretne tudni a vésőgép kölcsönzés feltételeiről? Közelebbről megismerné a teljes szolgáltatásunkat? Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.utanfuto.glokar.net-en bővebb információkkal várjuk az érdeklődőket! Ajánlatot kérne? Kérdései, kérései támadtak? Keresse bátran kollégáinkat! Kapcsolatba léphet velünk a +36-1/403-32-13-as vagy a +36-30/211-99-76 telefonszámok egyikén, illetve levelét a galambos.gyozo@gmail.com e-mail címre várjuk. Tudja: ha vésőgép kölcsönzés Budapest XVI. kerületben, akkor Ön is minket választ!