Szinttávadók rendelése a legnagyobb gyártók kínálatából a pontos és megbízható mérésekért! Termékeinkkel tökéletesítheti a folyamattechnikát és hosszú távú megoldásra lelhet, csupán annyi a dolga, hogy megosztja velünk speciális igényeit!

Az ipari területeken ma már a legtöbb folyamat automatizálva van, így lehet gondoskodni a magas termelékenységről és egyenletes minőségről. A folyamattechnikának megvannak a maga eszközei, amik a rendszerek irányíthatóságáért felelnek, és ezek közül nem hiányozhatnak a különféle távadók. A távadók lényegében mérőátalakítóként funkcionálnak, vagyis elektromos jelekké konvertálnak fizikai mennyiségeket. Szinttávadók rendelése abban az esetben válik szükségessé, ha folyadékok mennyiségét kell felügyelni, illetve a változást nyomon követni. Ám ebből az eszközből is számtalan különféle típus kapható, amik más-más területen jelentenek megoldást.

A szinttávadók rendelése során az egyik legfontosabb kérdés, hogy közeggel érintkező vagy nem érintkező változatra van szükség, ugyanis ez határozza meg az eszköz működési elvét. Míg az előbbi kategóriába tartozik az úszós változat, addig utóbbiba az ultrahanggal és irányított mikrohullámmal működő verziókat sorolhatjuk. Természetesen a szinttávadók rendelése, illetve a megfelelő eszköz kiválasztása nem merül ki ennyiben, hiszen nem csak magát a közeget kell figyelembe venni, hanem azt is, hogy milyen technológiai körülményekkel kell számolni. Az erős gőzképződés vagy éppen a sűrűségingadozás is befolyásolhatja a mérés pontosságát, ha nem a feladatra alkalmas eszközt használják a szakemberek.

Ha Ön is professzionális eszközöket keres munkájához, és érdekli, hogy milyen lehetőségek vannak a szinttávadók rendelése terén, ismerje meg cégünk, a SAGA Kereskedelmi Kft. kínálatát! Ebben a kategóriában a Bürkert termékeit ajánljuk, melyek mindegyike megbízható mérésekkel tudja szolgálni a rendszereket. Nézzen körül a www.ipariautomatika.com weboldalon, és ha érdekli a szinttávadók rendelése, kérje bátran ajánlatunkat a +36-1-264-9167-es telefonszámon vagy a saga@sagakft.hu e-mail címen!