rozsdamentes acél elektropolírozása felel azért, hogy a munkadarabok minden szempontból kifogástalanok legyenek. Egy egyszerű elven alapuló eljárásról van szó, de a korszerű technológiai háttér nélkülözhetetlen hozzá, ezért bízza a munkát Ön is a szakterület specialistáira!

A különféle munkadaraboknak olykor komplex elvárásoknak kell megfelelniük, melyre csak speciális felületkezelési eljárásokat követően képesek. Bár olykor az esztétikus megjelenés miatt van szükség ilyen eljárásokra, a legtöbb esetben mégis a munkadarabok funkcionalitását tökéletesítik olyan módszerekkel, mint amilyen az elektropolírozás. A rozsdamentes acél elektropolírozása a felületi érdesség csökkentését szolgálja, melynek köszönhetően számtalan előnyös tulajdonsággal lehet felruházni a munkadarabokat. A korrózióvédelem javítása mellett többek között olyan tulajdonságok elérését célozza meg ez az eljárás, mint a jobb kopásállóság, optimális hegeszthetőség és a könnyű tisztíthatóság. A rozsdamentes acél elektropolírozása bármilyen alakú munkadarab esetében megvalósítható, és olyan területeken jelentős, mint amilyen az élelmiszeripar, a gyógyszeripar vagy a kozmetikai ipar, de még az űrközlekedésben is alkalmazzák.

Ha szeretnénk leegyszerűsíteni a folyamatot, a rozsdamentes acél elektropolírozását a galvanizálás fordítottjaként képzelhetjük el. Az előkészítést követően a munkadarabokat egy savakból álló elektrolit fürdőbe helyezik, amin áramot vezetnek át, ennek hatására pedig szelektíven leválasztódnak a fém felületének legmagasabb pontjai. A rozsdamentes acél elektropolírozásának utolsó fázisában alaposan megtisztítják, majd pedig megszárítják a munkadarabokat, így érik el végleges formájukat.

Cégünk, a KORROFOB Felületvédelmi és Kereskedelmi Kft. vállalja a rozsdamentes acél elektropolírozását, méghozzá szakszerűen, teljes mértékben a megrendelők igényeire szabva. Amennyiben Ön még nem talált megfelelő partnert a munkára, és szeretne megismerkedni az általunk biztosított lehetőségekkel, kattintson a www.korrofob.hu címre, és forduljon hozzánk bizalommal a +36-309-492-392-es telefonszámon vagy a korrofob@korrofob.hu e-mail címen!