Ipar

O-gyűrűk: tökéletes megoldás minden területen

O-gyűrűk

Munkadarabok gyártásával vagy javításával foglalkozik? Esetleg Ön a felelős az ipari berendezések, rendszerek megfelelő működtetéséért? Bizonyára rendszeresen szükség van a különböző tömítőelemek használatára, hiszen ezek teszik lehetővé az anyagáramlás mérséklését vagy megakadályozását egymással közvetlenül kapcsolódó terek között. Az O-gyűrűk többféle tömítési feladat ellátására alkalmasak, így sok esetben érdemes az alkalmazásuk mellett dönteni.

A gépek, berendezések, járművek működtetéséhez nélkülözhetetlenek a tömítések. A helyes üzemelés érdekében elengedhetetlenek a funkcionális elemek, a külső hatások elleni védelemért a védőtömítések felelnek, élet-, baleset-, és vagyonbiztonsági szempontból pedig a biztonsági tömítések lényegesek. Fontos a megbízhatóság, a környezeti-, az üzemi-, a kapcsolódásból és illeszkedésből adódó hatások, és a gazdaságosság. A megfelelő tömítések kiválasztásánál mindezeket, és egyéb tényezőket is figyelembe kell venni, mint például a hőmérséklet, a koptatás, a nyomásingadozás mértéke. Az O-gyűrűk az ipar minden területén használatosak, nagy szükség van rájuk többek között a jármű-, a repülőgép-, és az általános műszaki iparban is. Az alacsony előállítási költség, a magas teljesítmény, és az egyszerű alkalmazás miatt rendkívül széles körben döntenek az O-gyűrűk mellett. Különböző típusok állnak rendelkezésre, így az O-gyűrűk önálló tömítőelemként, valamint előfeszítő elemként is eleget tesznek az elvárásoknak.

Bármilyen méretű és típusú tömítőelemekre van szüksége, tőlünk beszerezheti! Cégünk, a KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft. rengeteg terméket kínál kedvező áron. Többféle típusú O-gyűrűk közül rendelheti meg a célnak leginkább megfelelőt, és lehetősége van másféle tömítőelemeket is vásárolni. Gyártással és értékesítéssel egyaránt foglalkozunk, így könnyen hozzájuthat a hiányzó kellékekhez. Tájékozódjon a különféle O-gyűrűkről, és tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.ktt.hu weboldalon! Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk a 06-99-524270-es telefonszámon, vagy a ktt@ktt.hu e-mail címen!