Ipar

Levegőtömlő ipari vagy élelmiszeripari felhasználásra

levegőtömlők

A különböző levegőtömlőkre sok helyen szükség van: ennek megfelelően széles körben használatosak az ipar számos területén, illetve még a mezőgazdaságban is. Fontos kiemelni, hogy a levegőtömlők között elérhetőek a gumiból, a PVC-ből, a poliuretánból és az egyéb speciális alapanyagból készült tömlők.

Ha Önnek is levegőtömlőre van szüksége, forduljon bizalommal az NST + N Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-hez! A cég által kínált tömlők ellenállnak a nyomásnak, szövetbetét megerősítésűek. Az említett tömlőkategóriákban elérhetőek a levegőtömlők, a préslégtömlők, a kompresszortömők, a permetezőtömlők, amik alkalmasak öntöző rendszerekben, permetezésre, levegő kompresszoroknál, préslevegő rendszereknél.

Ami pedig konkrétan a levegőtömlőt illeti: jó szívvel ajánljuk figyelmébe a Polyflex PVC levegőtömlőt. Mit kell tudni róla? Ez a PVC élelmiszerminőségű szövethálós levegőtömlő alkalmas zsiradékot nem tartalmazó folyékony élelmiszerekre 40°C-ig, max 20%-os alkoholtartalomig, valamint vízre, levegőre, gyenge vegyszereknek ellenáll, nem toxikus, ipari vagy élelmiszeripari felhasználásra.

Fontos tovább kiemelni, hogy az általunk kínált levegőtömlő megfelel a hatályos Európai Uniós előírásoknak az élelmiszerekre való alkalmazhatóság terén. Az előnyei között meg kell említeni, hogy flexibilis és nem törik. Összességében egy kimondottan jó minőségű, erős, tartós tömlőről beszélhetünk. A tömlő felépítéséről a következőket kell tudni: átlátszó műanyag, kívül-belül sima, beépített fehér, hálós poliészter szövetekkel. A hőállósága -20°C és +60°C érvényes.

Felkeltettük az érdeklődését? Többet szeretne megtudni az általunk kínált tömlőkről / levegőtömlőről? Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.nstntomlo.hu-n bővebb információkkal várjuk az érdeklődőket / leendő vásárlóinkat! Szeretne ajánlatot kérni? Kérdése / kérése támadt? Kérjük, lépjen mielőbb kapcsolatba kollégáinkkal! Kereshet minket bizalommal a +36-1/204-48-95-ös telefonszámon, illetve levelét az nstn@nstn.hu e-mail címre várjuk!