Érdekelné a lemezhajlítás, de eddig még nem találta meg azt a céget, amit szívesen bízna meg ezzel a munkával? Egyedi igényekre szabott megoldásra van szüksége, és a rövid határidő is fontos lenne? Nem kell tovább kutatnia, a Ferro-Press Fémipari Szolgáltató Kft. pontosan ezt tudja nyújtani Önnek!

A lemezmegmunkálás többféle eljárást foglal magába, azonban mind közül az egyik legnagyobb jelentőségű és leggyakrabban alkalmazott technológia a lemezhajlítás. Ez lényegében annyit jelent, hogy a lemezeket a kívánt formára alakítják, az ilyen, egyedi munkadarabokra pedig az ipar számos területén van igény. A pontos anyagösszetételtől és vastagságtól függetlenül rendkívül precíz eredményt lehet elérni lemezhajlítással, a korszerű technológiai háttér pedig a munka gyorsaságát is biztosítja. Az eljáráshoz természetesen nem csak professzionális berendezésekre, hanem tapasztalt szakemberekre is szükség van, hiszen a legjobb gépekkel is csak pontos beállítások mellett lehet szépen dolgozni. A modern berendezések használatával szinte bármilyen, speciális igény megvalósítható, ugyanakkor fontos tudni, hogy az anyag minősége is befolyásolja a lemezhajlítás lehetőségeit. Mindenképpen tanácsos tehát egyeztetni a kiszemelt partnerrel, hogy a megrendelők pontosan azt kapják, amire szükségük van.

Cégünk, a Ferro-Press Fémipari Szolgáltató Kft. hatékony munkát és kifogástalan végeredményt biztosít, ha úgy dönt, hogy ránk bízza a lemezhajlítást. Korszerű gépparkkal és felkészült csapattal állunk rendelkezésére, igény szerint pedig szívesen adunk tanácsot az alapanyagot illetően is, hogy a munkadarabok minden részletükben eleget tegyenek az elvárásoknak.

Amennyiben szeretne többet megtudni a szolgáltatásokról, az alkalmazott technológiákról, illetve a lemezhajlítás lehetőségeiről, nézzen körül a www.ferro-press.hu weboldalon! Meggyőztük? Ossza meg velünk igényeit és kérje bátran ajánlatunkat, várjuk megkeresését a +36-57-515-950-es telefonszámon, valamit a ferropress@ferro-press.hu e-mail címen!