Ipar

Kompresszorok ipari területre: Hogyan érdemes választani?

https://www.entra-sys.hu/termekeink/kompresszor-legszerszam/suritett-levego-eloallitas.html

Azokban az üzemben, ahol levegős szerszámok, illetve gépek is elengedhetetlenek a munkavégzéshez, a kompresszorok használata sem maradhat el, ugyanis ezek állítják elő a berendezések működéséhez szükséges sűrített levegőt. Az ipari területeken természetesen csak kifejezetten ilyen környezetre tervezett, nagy teljesítményű kompresszorok állják meg a helyüket. Valamennyi üzem egyedi megoldásokat követel az alkalmazott berendezések terén, mégis van néhány általános szempont, melyeket érdemes szem előtt tartani. Mire érdemes figyelni egy professzionális kompresszor kiválasztása során?

Ipari felhasználásra a csavarkompresszorok felelnek meg leginkább, ezeket a készülékeket ugyanis folyamatos igénybevételre tervezték. Ezek kifejezetten akkor nyújtanak előnyös megoldást, ha gyakran és hosszú ideig vannak használatban, ellenkező esetben akár meghibásodással is számolni lehet. Egy üzemben nagy mennyiségű sűrített levegő előállítására van szükség, ami azt jelenti, minimum 380 watt teljesítményű kompresszort célszerű választani. Abban az esetben, ha a területen ipari áram is rendelkezésre áll, 3 fázisú készülék a legjobb, mivel ezek üzembiztosabbak a nagyobb indítási nyomaték következtében. Fontos tudni, hogy a kompresszor működése során levegőbe kerülő nedvesség csökkentheti a levegős szerszámok élettartamát, ezért tanácsos hűtveszárítóval ellátott készülék mellett dönteni.

Ön már tudja, hogy milyen kompresszor jelentené a legjobb választást? Esetleg még bizonytalan, és szeretne tájékozódni, hogy milyen lehetőségek vannak a professzionális készülékek terén? Az ENTRA-SYS Kereskedelmi és Szolgáltató Mérnök Kft. csapata szakszerű segítséget nyújt minden érdeklődőnek! Kínálatunkban a legkiválóbb kompresszorok kaptak helyet, melyek között bátran válogathat, és természetesen akkor is számíthat ránk, ha még nem tudja pontosan, milyen készülék lenne a jó választás. Látogasson el www.entra-sys.hu weboldalunkra, ahol megismerkedhet kínálatunkkal, kérdéseit pedig tegye fel bátran munkatársainknak a +36-62-468-478-as telefonszámon vagy az entra-sys@entra-sys.hu e-mail címen!