Az indukciós záró gép nélkülözhetetlen a biztonságos csomagoláshoz, ezzel együtt pedig a vásárlók elégedettségéhez. Ne engedjen teret a kellemetlen szituációknak, válasszon inkább professzionális berendezést a csomagoláshoz!

A termékek jellegétől függetlenül a vevők alapvető igénye a megbízható csomagolás, és a gyártóról is árulkodik, ha ez a kelleténél kevesebb figyelmet kap. Bizonyos termékek esetében pedig az átlagos megoldások nem is bizonyulnak elegendőnek, olykor szükség van egy kis extra védelemre, és pontosan ezt tudja nyújtani az indukciós záró gép. A berendezés segítségével egyszerűen, mégis rendkívül hatékony módon lehet kiegészíteni a csomagolást, hogy az kifogástalan legyen a vásárlók számára. Milyen területeken van szükség ilyen gépre, és hogyan kell elképzelni a működését?

Az indukciós záró gép lényege, hogy egy speciális kupakkal zárja le a csomagolást, legyen szó palackról, flakonról, tégelyről vagy tartályról. Erre azért van szükség, hogy a csomagolás megbízható tömítést kapjon és dézsmabiztossá váljon, amire a gyógyszeripartól az élelmiszeriparon át a vegyiparig számos területen van igény. Az indukciós záró gép működése az elektromágneses indukciós melegítés elvén alapul, ami hegesztéssel kiegészítve azt eredményezi, hogy az indukciós fólia és az Al-keverékfólia a csomagolás nyílásához tapad. Mivel a folyamat érintésmentes, az indukciós záró gép helyt tud állni éppen azokon az ipari területeken, ahol a legszigorúbb előírásoknak kell megfelelni.

Cégünk, az ASTRAPACK Kft. színvonalas megoldásokat biztosít a csomagolástechnika terén, és Önnek is segítséget tud nyújtani, ha érdekli az indukciós záró gép, esetleg más, hasonló berendezést keres. Weboldalunkon mindent megtudhat gépeinkről, és tájékozódhat arról is, hogy melyek azok a neves cégek, amik már bizalmat szavaztak nekünk. Kattintson a www.astrapack.hu címre, és további információkért, illetve árajánlatért keressen minket bátran a +36-30-924-2593-as telefonszámon vagy az info@astrapack.hu e-mail címen!