Ipar

Festő berendezések felhasználási terület szerint

pénzügyi szolgáltatások

Festő berendezésekre van szüksége, de nem tudja, hova forduljon személyre szabott, professzionális megoldásokért? Az Industry-Tech Kft. szakértőire számíthat!

A gyártás sokféle folyamatot ölel fel, jellemzően a munkadarabok festése és felületkezelése is ide tartozik. A fém felületek festése nem csupán arra szolgál, hogy esztétikus legyen a végeredmény, ugyanis a munkadarabok ezáltal ellenállóbbá válnak a környezeti hatásokkal szemben, kiemelt jelentőséggel bír például a korrózióvédelem szempontjából. A festés ma már többféle eljárással megvalósítható, a felhasználási terület és az egyéni igények függvényében választható nedves festés vagy porfestés. Természetesen a két technológia eltérő festő berendezések használatát igényli, így másképp kell megtervezni a komplett rendszert. Mit érdemes tudni az eljárásokról és az ezekhez használatos festő berendezésekről?

A nedves festés kétféle módon történhet, végezhető elszívófal előtt vagy pedig zárt festő kabinban. A festékkel való bevonást a szárítás követi, melyre kifejezetten erre a célra kialakított zárt szárító kabin szolgál. A porfestés szintén egy speciális kabinban történik, ami szóró nyílásokkal van ellátva. A festékbevonat beégető kemencében tapad véglegesen a felületre. Ennél az eljárásnál az elszívott porfesték leválasztására is szükség van, amit a patronos porleválasztó vagy ciklon végez.

Bármelyik eljárásra van szükség, a festő berendezések tervezése, gyártása és telepítése nagy szakértelmet és tapasztalatot követel, hogy a folyamat gondtalanul mehessen végbe hosszú időn át. Ebben nyújt segítséget az Industry-Tech Kft. csapata! Ha megbízható és hatékonyan működő festő berendezésekkel szeretné bővíteni a gyártási területet, mi megtaláljuk az Ön számára legkedvezőbb megoldást, és korszerű technológiai hátterünknek köszönhetően kiváló minőségben le is gyártjuk azt.

Ha szeretné megtudni, pontosan milyen lehetőségeket tudunk biztosítani, látogasson el www.industry-t.com weboldalunkra, és ha ajánlatot kérne, esetleg kérdése lenne a festő berendezésekkel kapcsolatban, keressen minket a +36-30-900-6154-es telefonszámon vagy az info@industry-t.com e-mail címen!