Legyen szó az autóiparról, gépgyártásról, mezőgazdasági berendezésekről vagy egyéb műszaki területről, ahhoz, hogy rendeltetésszerűen lehessen használni a gyártmányokat, fontos szerepet töltenek be esetükben a tömítések, vagyis a szimeringek.

A szimeringek több feladatot is ellátnak. Elsősorban a csatlakozó és mozgó alkatrészeknél megakadályozzák az olaj vagy hidraulikus anyagok távozását. Emellett stabilitást adnak a csatlakozó és mozgó alkatrészeknél, szerkezetüknek köszönhetően erősen össze tudják tartani az elemeket. A szimeringek úgy rögzítik az elemeket egymáshoz, hogy közben azok szabadon tudnak mozdulni. Használatuk lehetővé teszi a gépek, autók megbízható működését, és hozzájárulnak azok hosszú élettartamához. A szimeringeket egyszerű alkalmazni, gyorsan beépíthetők, így gyártáskor rengeteg időt lehet megspórolni.

Ebből a rengeteg feladatból arra lehet következtetni, hogy a szimeringek intenzív használatnak vannak kitéve, elég csak az olajjal történő folyamatos érintkezésükre gondolni. Emiatt egy idő után annyira elhasználódnak, hogy már nem képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket. Ebben az esetben nem szokták javítani az elemeket, hanem kicserélik azokat, tehát a szimeringek mindenképp a fogyó alkatrészek kategóriájához tartoznak. Szerencsére a csere nem jelenthet kihívást, hiszen a szimeringekből hatalmas választék érhető el, amiben minden szakember megtalálja azt a típust, amire szüksége lesz.

Ha Önnek is új szimeringekre lenne szüksége, keresse fel a KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft.-t! Cégünk több éve foglalkozik a szimeringek gyártásával, így tőlünk valóban minőségi, megbízható termékeket vásárolhat, amikkel biztosan elégedett lesz. Szimeringek kedvező áron elérhetők nálunk. További információkat vállalkozásunk tevékenységéről, a tömítésekről honlapunkon talál, amit a www.ktt.hu címen ér el. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommaltelefonon a 06-99-524-270-es számon vagy írjon e-mailt a ktt@ktt.hu címre!