A németországi Seeger-Orbis a Barnes Group Inc. cégcsoport ipari üzletágának a része. Az 1857-ben alapított Barnes Group Inc. egy nemzetközi ipari és légiközlekedési gyártó és szolgáltató cég, ami a világon több, mint 60 helyen van jelen, összesen 4500 elhivatott dolgozóval. Kiemelkedő mérnöki precizitással tervezett, differenciált ipari technológiákat és innovatív megoldásokat kínál az ipar számára. Willi Seeger 1917 októberében alapította meg a Seeger céget, aminek történelme párhuzamosan futott az autó fejlődésével. Kezdetben hengerfúrógépeket gyártottak mozdonyok számára, majd később további piacokra is betörtek, mára pedig már évtizedekre visszanyúló elismertségnek örvendenek a Seeger gyűrűk minősége és megbízhatósága miatt.

A Seeger gyűrűket nagy hatékonysággal alkalmazzák olyan helyeken, ahol hosszú éveken át nagy terhelésnek vannak kitéve. A DIN 471/472 szabványban meghatározott mérnöki és minőségi kritériumok alapján készülnek, amik a legtöbb esetben kielégítik a felhasználók igényeit, és a termékkínálat alapdarabjainak számítanak. Cégünk, a SIB Csapágy Kft. ennek a kiemelkedő, élvonalbeli gyártó cégnek a termékeit is forgalmazza: Seeger gyűrűk mellett Seeger fogókat is.

A Seeger gyűrűk anyaga rugóacél, ezért a szerelés nem egyszerű feladat, mindenképpen speciális szerszámot igényel. A Seeger fogókat a gyűrűkhöz illő szabványok alapján kell kiválasztani, így tökéletesen illeni fognak a munkadarabhoz, nagyban megkönnyítve ezzel a felhelyezést.

Ha Ön is kiemelkedő, élvonalbeli minőséget képviselő rögzítő gyűrűt, és a hozzá tartozó speciális kialakítású szerszámot keresi, hogy munkafolyamatai minél zökkenőmentesebben haladjanak, és a végeredmény is hosszú évekig garantáltan jó legyen, akkor válassza a Seeger gyűrűket és a hozzájuk tartozó Seeger fogókat! A www.sib.hu címen elérhető weboldalunkra kattintva egyszerűen kérhet tőlünk árajánlatot! További kérdései vannak? Hívjon minket a + 36-1-286-1556-os, a +36-1-289-0657-es vezetékes, vagy a +36-20-573-0962-es, +36-30-883-6835-ös mobilszámon, illetve írjon nekünk a sibkft@gmail.com e-mail címre!