Sem a magáningatlanokból, sem a középületekből nem hiányozhatnak a korlátok és kapaszkodók, hiszen az erkélyek, teraszok, lépcsők és galériák esetében a biztonságos használatért felelnek. Az építkezések, illetve felújítások alkalmával ezekre is figyelmet kell fordítani, és ha már modern építészeti megoldások, akkor a korlátok is legyenek a lehető legkorszerűbbek!

Természetesen a modern kifejezés is többféle stílust takarhat, így érdemes nem csak az építésszel, de az enteriőr tervezőjével és a lakberendezővel is egyeztetni arról, hogy milyenek is legyenek a korlátok és a kapaszkodók. A minimalista stílus kedvelőinek a nemesacél, rozsdamentes megoldások, illetve az üvegkorlátok lesznek a megfelelőek, a szintén elegáns, de hagyományosabb lakberendezés rajongóinak a kovácsoltvas korlátok, kapaszkodók lehetnek a kedvenceik, a kettő ötvözetét szerető emberek pedig választhatják a fa-fém korlátokat, hiszen ebben megtalálható mind a fém letisztultsága, mind a klasszikus, natúr fa hagyományos szépsége. A kötélből készült kapaszkodók inkább elválasztási funkciót töltenek be, mint biztonságit, de ezeket is lehet használni rengeteg helyen, kiegészítésként. Hangulatosak, sőt, akár elegánsak is lehetnek, de mindenképpen egyediek.

Ha Ön is ott tart az építkezésben, hogy a soron következő feladat a korlátok, kapaszkodók kiválasztása, akkor mindenképp tekintse meg az SM-DOOR Projekt Kft. kínálatát! Termékeink között egyaránt megtalálhatóak a nemesacél, a kovácsoltvas, a fa, illetve a kötélből készült korlátok és kapaszkodók, így könnyedén választhatja ki az Önnek leginkább megfelelőt, majd meg is rendelheti azt. Ha még többet szeretne a beszerzési időn spórolni, akkor egyéb termékeinkkel is állunk rendelkezésére, hiszen nem csak a korlátok, kapaszkodók, de a kilincsek, nyílászáró vasalatok, kandalló kiegészítők és szellőzőrácsok terén is széles választékkal állunk minden ügyfelünk rendelkezésére! További információkért látogassa meg honlapunkat, amit a www.smdoor.hu címen érhet el!

Ha kérdése lenne a termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket telefonon, a +36-1-415-0077-es számunkon, vagy írjon nekünk az info@smdoor.hu e-mail címünkre!