Speciális tulajdonságokkal rendelkező csapágyra van szüksége? Szeretné, ha a berendezései megfelelően működnének? Nagyon sok múlik azon, hogy milyen típusú elemeket használ. A lineáris csapágyakkal pontos, egyszerű és gazdaságos megvezetést hozhat létre. A kifinomult kivitelezésnek köszönhetően több területen alkalmazhatja ezeket az elemeket.

A szerkezetek működtetéséhez nélkülözhetetlenek a különböző csapágyak. Ha transzlációs mozgatásra van szükség, kiemelt szerepet töltenek be a lineáris csapágyak, amik rengeteg oda-vissza mozgást képesek végezni a lineáris körtengelyeken. Minden egyes lineáris termék egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, aminek köszönhetően alkalmasak a meghatározott csapágyazási feladat ellátására.

A precízen tervezett, speciálisan kialakított elemek többféle változatban kaphatóak. A lineáris csapágyak két különböző fajtája a lineáris gördülőcsapágy és a lineáris siklócsapágy, amik egymástól eltérő módon működnek: forgó, vagy sikló elemek viszik át a fellépő erőket. Ha a megfelelő lineáris tengely és csapágy kiválasztása előtt áll, figyelembe kell vennie a teherbírásukat. Ezt a vonszolandó elem súlya határozza meg. Fontos az élettartam és a megbízható használat is, alapos tájékozódást követően viszont már könnyedén hozzájuthat a tökéletes csapágyhoz.

Különböző termékcsaládok kiváló minőségű termékeivel várjuk cégünknél, a Mátra Industrial Manufacturing Kft.-nél. Karbantartáshoz, javításhoz és felújításhoz is kínálunk eszközöket, így gyorsan és egyszerűen juthat hozzá többek között a lineáris csapágyakhoz is. Olyan megoldásokat nyújtunk, amelyek lehetővé teszik a munka hatékonyságának növelését. Kedvező feltételek mellett rendelheti meg a lineáris gördülőcsapágyat és a lineáris siklócsapágyat. Bővebb információért látogasson el a www.matraindustrial.hu internetes oldalunkra!

Gondoskodjon a helyes működtetésről megfelelő típusú csapággyal, és szerezze be könnyedén a hiányzó terméket tőlünk! Bármilyen kérdése merül fel, forduljon hozzánk bizalommal a 06-37-502-040-es telefonszámunkon!