Gyártmányok

Kompakt emelőasztalok, ha helytakarékos megoldást keres

kompakt emelőasztalok

Szüksége lenne egy professzionális munkaeszközre, amivel nagy terheket mozgathat, de a hely szűke miatt nem felel meg bármelyik modell? Az EdmoLift szakértőinek erre is van megoldása, a termékpalettán kis helyiségű, kompakt emelőasztalok is helyet kaptak, méghozzá többféle kivitelben!

Amikor azt mondjuk, hogy a munkaeszközöket alkalmazási területre kell szabni, általában a funkcióra gondolunk, ami kétségkívül a hatékony munka egyik alappillére. Azonban akkor, ha egy kicsit gyakorlatiasabban közelítjük meg a kérdést, hamar rájövünk, hogy legalább ilyen fontos a hely, amiből még egy ipari csarnokban is lehet kevés. Ha az adott területen okosan kell gazdálkodnunk a hellyel, az emelőasztalt is ennek megfelelően kell kiválasztanunk, ez azonban nem is olyan egyszerű feladat. A jó hír, hogy vannak köztük olyan változatok is, amik szerényebb méretekkel rendelkeznek, teljesítményükben mégsem maradnak alul a többi, hasonló munkaeszközhöz képest.

A neves svéd gyártó, az EdmoLift kínálatában megtalálható kompakt emelőasztalok remek választást jelentenek, ha helytakarékos megoldásra van szükségünk. Ahogy a gyártó mindegyik termékéről, a kompakt emelőasztalokról is elmondható, hogy megbízhatóak és tartósak, éppen csak egy kicsit egyszerűbbek, mint a termékcsalád többi tagja. A kompakt emelőasztalok választékában garantáltan megtaláljuk a számunkra megfelelő kivitelt, hiszen nem csak a méreteket illetően, hanem a teherbírást, emelési magasságot tekintve is többféle opcióból választhatunk. Különféle tartozékokat is rendelhetünk a kompakt emelőasztalokhoz, melynek köszönhetően még praktikusabb munkaeszközre tehetünk szert.

Önnek is a kompakt emelőasztalok jelentenék a legjobb megoldást? Cégünk, a JOULEING Kereskedelmi és Mérnökiroda Kft. segít megtalálni a megfelelő modellt akkor is, ha szűkös a hely a csarnokban. Ismerkedjen meg az EdmoLift termékekkel weboldalunkon, a www.jouleing.hu címen, és forduljon hozzánk bizalommal a +36-70-413-4199-es telefonszámon vagy az info@jouleing.hu e-mail címen!