Speciális kialakítású szerszámokra van szüksége tevékenysége során? Fontos, hogy nagy mennyiségű rendelés esetén is minél rövidebb időn belül teljesíthesse feladatait? A CNC megmunkálás lehetőségének köszönhetően gyorsan juthat hozzá nagyobb mennyiségű alkatrészhez. Célszerű olyan vállalkozást felkeresnie, ahol rendelését akár azonnal is el tudják készíteni, az egyedi alkatrészek gyártását pedig rugalmasan és felkészülten vállalják. Ilyen esetekben az MD METAL Kft. maximális segítséget nyújt!

A minél gyorsabb és hatékonyabb munkához nélkülözhetetlenek a megbízható alkatrészek. Ha új darabra van szükség, vagy mérethibás, tönkrement alkatrészek pótlása miatt rövid időn belül szükségünk van megoldásra, a CNC megmunkálás számítógép által vezérelhető, így rendkívül rugalmasan, széles tartományban alkalmazható. Rendelhetünk előre elkészített alkatrészeket, de dönthetünk az egyedi alkatrészek gyártása mellett is. A legfontosabb, hogy megbízható céghez forduljunk.

Egyedi alkatrészek gyártása és műszaki tanácsadás céljából készséggel állunk rendelkezésére az MD METAL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. munkatársaiként. Bármely iparágban tevékenykedik, tervezést, kivitelezést és szerelést tekintve egyaránt színvonalas szolgáltatást nyújtunk. Modern gépeket használunk, így kérése alapján rövid átfutási idővel tudjuk vállalni az egyedi alkatrészek gyártását. Nagy pontosságú mérőműszerek birtokában gördülékenyen teljesítjük a mérési jegyzőkönyvek készítését is. A CNC megmunkálás során rugalmasan, gyorsan, és pontosan látjuk el a ránk bízott feladatokat. Ha nem egyedi alkatrészek gyártására van szüksége, hanem kész termékeket keres, kereskedelmi részlegünk széles árukínálata lehetővé teszi, hogy megtalálja hiányzó alkatrészeit. Amennyiben pedig kérdései merülnek fel, szakembereink örömmel adnak tanácsot. Szerezzen még több információt szolgáltatásainkról a www.md-metal.eu internetes oldalunkon!

Jusson hozzá könnyedén azokhoz az alkatrészekhez, amelyek nélkülözhetetlenek tevékenységéhez! Egyedi alkatrészek gyártása, valamint magas minőségű, már legyártott eszközök beszerzése ügyében forduljon hozzánk! Vegye fel velünk a kapcsolatot a  06-70-329-4793-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@md-metal.eu e-mail címünkre!