Olyan berendezések tervezésével, gyártásával foglalkozik, melyek esetében nagy figyelmet kell szentelni a hőállóságnak? Ebben az esetben professzionális használatra szánt, hőálló szerelési anyagokra is szüksége lesz a munkájához, melyek ugyan kicsi, de annál jelentősebb részei a kész termékeknek!

Ahhoz, hogy egy-egy berendezés kifogástalanul be tudja tölteni a funkcióját, precíz tervezésre van szükség, hiszen mindannyian tudjuk jól, hogy az ördög a részletekben rejlik. Ez azt jelenti, hogy a legapróbb alkatrészeknek és még a szerelési anyagoknak is megvan a maga jelentősége, különösen akkor, ha az alkalmazásból adódóan nem szokványos környezeti körülményekkel kell számolni.

A hőálló szerelési anyagok megbízhatóságának záloga a speciális alapanyag, ami az esetek többségében e-üvegszál. Ebbe a termékcsoportba tartoznak például a tömítőzsinór összekötő hüvelyek, melyek a végtelenítést szolgálják, vagy éppen a véglezáró ragasztószalagok, melyeket szintén tömítőzsinórokhoz alkalmaznak.

A szerelési anyagok kiválasztása során a legfontosabb szempont értelemszerűen az, hogy mi az a hőmérséklet, ami mellett még gondtalanul használhatóak, de a hőállóság mellett figyelembe kell venni azt is, hogy milyen méretben kaphatóak. Egy jó szakember a legkiválóbb szerelési anyagokat hívja segítségül a munkájához, ehhez pedig körültekintően kell megválasztani a beszerzési forrást.

Cégünknek, a WESTEX Mérnöki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.-nek a hőálló termékek forgalmazása a fő profilja, így kínálatunkban az e-üvegszál alapú szerelési anyagokat is megtalálja. Ha érdekli, hogy pontosan milyen termékekkel tudjuk támogatni a munkáját, látogasson el a www.westex.hu weboldalra, és nézzen körül nálunk, hiszen a szerelési anyagok mellett egyéb hőálló termékekre is szüksége lehet.

Kérdése van a kiszemelt termékekkel kapcsolatban, esetleg szakmai segítségre lenne szüksége? Forduljon bizalommal szakértő munkatársainkhoz, hívja a +36-94-510-102-es telefonszámot vagy írjon üzenetet a westex@t-online.hu e-mail címre!