Gyártmányok

Gumiszálas tömítések a pontos feladatra szabva

Gumiszálas tömítések

Gumiszálas tömítések többféle változatban, de egyformán magas minőségben! Válassza az alkalmazási területnek és feladatnak megfelelő típust, mi pedig garantáljuk, hogy hosszú távon elégedett lesz termékünkkel!

A tömítések lényegében rendkívül egyszerű szerkezetek, melyek feladata, hogy megakadályozzák az anyagáramlást két közvetlen kapcsolatban álló tér között. Szerteágazó alkalmazási területük megköveteli a gazdag típusválasztékot, ami elsősorban a tömítések anyagbeli változatosságát jelenti. Az alapanyagok eredeti tulajdonságai nagyszerűen kiegészítők gumiszálak hozzáadásával, így változatos típusú és minőségű tömítések hozhatók létre. Sokféle alkalmazási területen a gumiszálas tömítések használata jelenti a legjobb megoldást, melyek rugalmasságuk mellett is számtalan kedvező tulajdonsággal rendelkeznek.

Többféle típust különböztethetünk meg a gumiszálas tömítések kategóriáján belül, de négy nagyobb csoportra bonthatjuk őket eredeti anyaguk szerint, ezek a grafittömítések, papírtömítések, fíbertömítések és a teflontömítések. A választást természetesen az adott feladathoz kell igazítani, hiszen a különböző alkalmazási területeken egészen más jellemzők fontosak. A gumiszálas tömítések kiválasztása során nagy figyelmet érdemel a hőálló képesség, de az sem hagyható figyelmen kívül, hogy a kiszemelt típus mennyire ellenálló a savakkal, lúgokkal szemben. A megfelelő típus kiválasztása mellett természetesen a minőség is legalább ilyen fontos, ezért alaposan meg kell fontolni, melyik cégtől érdemes vásárolni.

Gumiszálas tömítések széles kínálatát biztosítja a Tóth és Társai Tömítésgyártó és Forgalmazó Kft.! Termékeink minőségében bátran megbízhat, a megfelelő típus kiválasztásában pedig szívesen nyújtunk segítséget, így tudjuk támogatni munkáját. Kínálatunkat megtekintheti a www.tothtomites.hu weboldalon, ahol a gumiszálas tömítések típusairól és azok műszaki paramétereiről is tájékozódhat. Kérje ajánlatunkat és tegye fel bátran kérdéseit, rendelkezésére állunk a +36-20-444-7030-as telefonszámon, valamint az info@tothtomites.hu e-mail címen!