Gyártmányok

A szippantó tömlőkről röviden

szippantó tömlők

szippantó tömlőkről a legtöbbeknek az emésztőgödrök ürítésére szolgáló teherautók tömlői derenghetnek fel, ám nem csupán e berendezések esetében használatosak. Tulajdonképpen szippantó tömlőnek számít a porszívók gégecsöve is, de az ipar számos területén használatosak a szippantó tömlők, méghozzá különféle feladatkörökben.

szippantó tömlő lényege, hogy hajlékony, ám mégis merev. Erre azért van szükség, mert a vákuum könnyedén képes egy kevésbé merev falú tömlőt összeszívni, ezzel gyakorlatilag elzárva azt, és így megakadályozva a feladata ellátásában. Annak érdekében, hogy ez ne történhessen meg, a legtöbb szippantó tömlőben acél, vagy keményebb műanyag spirált helyeznek el, ami képes a tömlő teljes hosszában garantálni az állandó keresztmetszetet, ezzel pedig az üzembiztonságot is. Sok alkalmazási területen nincs ennél fontosabb, így természetesen a szippantó tömlők sem lehetnek egy üzemzavar okozói.

szippantó tömlők többféle változatban, illetve méretben elérhetőek, így minden feladatra meg lehet találni a megfelelő típust. Amennyiben Ön is szippantó tömlőt keres, és a lehető legkiválóbb minőséget szeretné megvásárolni, ajánljuk figyelmébe termékeinket!

Cégünk, az NST+N Kft. minden ipari ágazat számára biztosít többek között szippantó tömlőket is. Hosszú távon, biztonságosan használható, kiváló ár-érték aránnyal rendelkező tömlőket szerezhet be tőlünk, amelyek hatékonyan látják el feladatukat. Többféle szippantó tömlő áll rendelkezésére kínálatunkban, így a célnak megfelelően választhatja ki az ideális típust, de tömlőcsatlakozókat és tömlőbilincseket is vásárolhat tőlünk. Ha szeretne többet is megtudni a szippantó tömlőkről és más termékeinkről, keresse fel a www.nstntomlo.hu címen elérhető weboldalunkat!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és rendelést szeretne leadni, illetve, ha kérdése lenne a szippantó tömlőkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén: a 06-1-204-4895-ös telefonszámunkon, vagy az nstn@nstn.hu e-mail címünkön!