Automata tasaktöltő gép alkalmazásával lényegesen hatékonyabbá tehető a gyártás. Ha éppen kutatja a lehetőségeket, hogyan javítsa a termelékenységet az üzemben, ismerkedjen meg berendezéseinkkel!

Az egyre növekvő piaci igényeknek nem lehet megfelelni úgy, hogy a gyártás körülményei változatlanok maradnak. Folyamatosan utána kell járni az újabb technológiák és berendezések lehetőségeinek, ez a kulcs a sikerhez, hiszen ezzel lehet javítani a termékenységet. Olykor egészen speciális megoldásokra van szükség, de mindenképpen megéri a korszerűsítésbe invesztálni, hiszen megtérülő befektetésről van szó. Ilyen az automata tasaktöltő gép beszerzése is, egy ilyen berendezés ugyanis minden részletében a gyártást támogatja.

A tasaktöltő gép nem csak folyadéktöltésre alkalmas, magába foglalja a kupakzáró blokkot is, vagyis a berendezés használatával a teljes folyamatot automatizálni lehet. Az üres tasakok a tartályba kerülnek, végül pedig megtöltve, lezárva gördülnek le a sorról, így a folyamat hatékonnyá tehető, a hibák előfordulása pedig minimalizálható. A tasaktöltő gép többféle űrtartalmú termékhez ideális, a 100 milliliterestől egészen az 5 literes kivitelig tölthetőek vele a tasakok. A berendezés meggyőző teljesítménnyel bír, percenként akár 50 darab tasak töltésével és lezárásával is megbirkózik. Ez a szám 250 milliliteres tasakra vonatkozik, az űrtartalom értelemszerűen befolyásolja a tasaktöltő gép maximális kimenetét, de a folyamat mindenképpen gyors és hatékony.

Az Ön üzemében is lenne helye egy ilyen professzionális berendezésnek? Cégünk, az Altrapack Hungary Kft. automata tasaktöltő gép forgalmazásával is foglalkozik, így érdemes körülnéznie nálunk, ha korszerűsítés előtt áll. A szóban forgó berendezésről és teljes kínálatunkról tájékozódhat a www.altrapack.hu weboldalon, ha pedig érdekli a lehetőség, várjuk megkeresését elérhetőségeink egyikén. Hívja a +36-1-783-1884-es telefonszámot vagy írjon üzenetet az altrapack@altrapack.hu e-mail címre, szakértőink rendelkezésére állnak!