Vékony anyagok hegesztésére készül? Szeretné a hegesztéstechnikai feladatokat precízen, minél gyorsabban végezni? Egyszerűen, rövidebb idő alatt hegeszthet, ha inverteres hegesztőgépet használ. Ez a berendezés abban az esetben is az előnyére válhat, ha kevésbé gyakorlott ezen a munkaterületen.

Az inverteres hegesztőgép egy kompakt hegesztőgép, számos olyan lehetőséggel van felszerelve, amelyeknek köszönhetően jóval könnyebben, gyorsabban, pontosabban végezheti a munkáját akkor is, ha új a szakmában. Nem kell az elektróda beragadásától, a túlmelegedéstől tartani, ugyanis az ennek megfelelő kialakításra kiemelt figyelmet fordítanak a szakemberek. A készülék mérete és súlya sokkal kisebb más hegesztőgépekhez képest, így nem okozhat gondot a szállítása, az emelése sem. Mindezek mellett számos előnye van az inverteres hegesztőgépnek:

  • Magas fokú hatékonyság, kiváló teljesítmény.

  • Megakadályozott a bemeneti áram túlterhelése.

  • Pontosan és egyszerűen beállítható a hegesztési áram.

  • Bármely elektróda használható.

  • Többféle védelem, gyors gyújtás.

Akár profi szakemberként keres megbízható készüléket, amivel sikeresen hegeszthet, akár kezdőként szeretné az ismereteket elsajátítani, érdemes az inverteres hegesztőgép alkalmazása mellett dönteni.

Nagyon sok múlik azon, hogy milyen munkaeszközöket használ a tevékenysége során, ezért fontos, hogy körültekintően válasszon. Szerezze be az inverteres hegesztőgépet cégünk, a Prime-Tool Kft. kínálatából! Jól felszerelt webáruházunkban mindent megtalálhat egy helyen, amire szüksége lehet a hegesztés során. Többféle típusú inverteres hegesztőgépek közül rendelheti meg az Ön számára legmegfelelőbb terméket, amelyek tulajdonságairól részletesen olvashat a www.hegesztestechnikabolt.com internetes oldalon. Nem csak hegesztéshez, hanem plazmavágáshoz nélkülözhetetlen, kiváló minőségű gépeket, alkatrészeket is átvehet tőlünk. Amennyiben kérdése merül fel, keressen bennünket bizalommal a 06-70-7705510-es telefonszámon, vagy a primetoolkft@gmail.com e-mail címen!