Gépek

Használt targoncát vásárolna? Válasszon Toyotát!

Használt targoncát vásárolna? Válasszon Toyotát!

Raktárt vezet és egyre több árut kell elhelyeznie? A meglévő targoncái már nem képesek ellátni ezt a feladatot, és szüksége lenne még egyre, netán megértek a cserére? Egy új targonca beszerzése súlyos terhet róhat a vállalkozásra, ezért érdemesebb a használtak között szétnézni, viszont a minőségből még így se muszáj engedni!

A Toyota márkanév gyakorlatilag egyet jelent a tartóssággal és minőséggel, de nem csak az autók terén. A Toyota mára a világ egyik legnagyobb vállalata, szerteágazó tevékenységi körrel és közel száz éves múlttal, ami ugyanennyi tapasztalatot is jelent! Az anyagmozgatással és raktározással foglalkozó részlege a Toyotára jellemző megbízhatóságot és tartósságot a targoncák esetében is szem előtt tartja, emellett üzleti gyakorlatának az alapját a környezet iránti felelősség adja. Aktívan részt vesz olyan tevékenységekben, amelyek célja az ipari termelés és az előállított termékek felhasználásának káros következményeinek mérséklése. A Toyota targoncák csökkentett üzemanyag fogyasztással működnek, újrahasznosítható anyagokból készülnek, biztonságosak és megnövelt élettartamúak, így hosszabb a termelési ciklus, aminek egyenes következménye a kevesebb hulladék!

Ebből is látható, hogy ha használt targoncát szeretnénk vásárolni, a Toyota targonca a legjobb választás lehet! Pár éves Toyota targoncákat az eredeti árnál jóval olcsóbban szerezhetünk be, és még sokáig használhatjuk őket biztonságosan, alacsony fenntartási költségek mellett! Érdemes ez ügyben egy olyan céget keresnünk, amelyik nagy tapasztalattal rendelkezik az anyagmozgató gépek üzemeltetése és javítása terén, így biztosak lehetünk abban, hogy a megvásárolt Toyota targonca teljesen üzemképes és mindenre felkészített lesz!

Ha Ön is a minőség és megbízhatóság mellett tenné le a voksát, és Toyota targoncákkal oldaná meg raktározási problémáit, keresse fel a Tibatech Kft. weboldalát a www.targoncaszalon.hu címen, és válasszon a készletből! Kérdés esetén hívja a 06-30-277-1252-es telefonszámot, vagy írjon az info@targoncaszalon.hu e-mail címre!