Gépek

Élelmiszeripari gépek gyártása: lehetőségek a gyümölcsfeldolgozásban

élelmiszeripari gépek gyártása

A feldolgozott élelmiszerek ma már minden háztartásban helyet kapnak, hiszen gyorsabbá és egyszerűbbé teszik a konyhai folyamatokat. Kiemelten népszerűek ezek között a gyümölcsök, melyek sokféle változatban kaphatóak, ám hosszú utat tesznek meg, míg az üzletek polcaira kerülnek. A gyümölcsfeldolgozó üzemekben egymásra épülő munkafolyamatok zajlanak, ehhez pedig korszerű technológián alapuló gépekre van szükség.

Az élelmiszeripari gépek gyártása speciális megoldásokat követel a gyümölcsfeldolgozás terén, hiszen a berendezéseknek olyan funkciót kell betölteniük, mint amilyen a szártépés vagy a magozás. Ezek olyan gépek, melyek nélkül nincs hatékony gyümölcsfeldolgozás, azonban nem mindegy, hogy az egyes típusok pontosan milyen feladatokat képesek ellátni és milyen teljesítményre képesek.

Ha érdekli az élelmiszeripari gépek gyártása, a Tooltechnik Kft.-nél jó helyen jár! Kínálatunkat olyan egyedülálló, saját fejlesztésű berendezések erősítik, mint a szártépő gép és az univerzális gyümölcsmagozó gép:

•    A szártépő gépek a gyümölcsök feldolgozás előtti előkészítésében játszanak szerepet. Ezekkel a berendezésekkel gyorsabbá és egyszerűbbé tehető a munkafolyamat, a szártépő gépek tehát nem hiányozhatnak egyetlen gyümölcsfeldolgozó üzemből sem.
•    A gyümölcsmagozó gépek segítségével egyetlen művelettel több lépés hajtható végre, a sérülésmentes magozás mellett ugyanis a gyümölcsök felezése is azonnal elvégezhető. A berendezések cserélhető adapterekkel és kiegészítő elemekkel van ellátva, melynek köszönhetően ezek a gyümölcsmagozó gépek bármilyen csonthéjas feldolgozásához alkalmasak.

Korszerűsítést tervez üzemében? Szeretné új berendezésekkel bővíteni a gépparkot? A Tooltechnik Kft. szakértőire számíthat! Amennyiben szeretne többet megtudni kínálatunkról, látogasson el a www.tooltechnik.hu weboldalra, ahol tájékozódhat a gépek teljesítményéről és műszaki tulajdonságairól! Ha meggyőzőnek találta tevékenységünket, és szeretne ajánlatot kérni, esetleg feltenné kérdéseit, várjuk megkeresését a +36-77-595-300-as telefonszámon és a tooltechnik@tooltechnik.hu e-mail címen!