A nagy munkagépek megvásárlásához mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, ez egy induló vállalkozás szempontjából nem túl előnyös döntés, és akkor sem, ha csak adott időtartamra szeretnénk használni az eszközt. Ezekre a helyzetekre kínál megoldást a targoncabérlés szolgáltatás!

A targonca rendkívül hasznos munkagép, anyagmozgatásra alkalmas eszköz, így több munkafolyamathoz is előnyös választás. Egy minőségi targonca megvásárlásához nagy eséllyel nincs elegendő anyagi keretünk, ezzel szemben a bérleti díjuk meg sem közelíti a vételárat, így azt könnyebben ki tudjuk fizetni. A bértargonca esetében nincsenek kamatok, sem egyéb járulékos költségek, egyben ki tudjuk fizetni az ideiglenes használat díját, pénzügyileg ez a lehetőség rendkívül kedvező. Ha targoncát vásárolnánk, nemcsak a vételárral kéne számolnunk, hanem a későbbi fenntartási költségekkel is. A targonca bérleti díjába beleszámolják a szervízelés költségeit is, így nekünk csak használni kell az eszközt, a karbantartásról a bérlést biztosító cég gondoskodik! Olyan technikát bérelhetünk, amilyet csak szeretnénk, így a felsőkategóriás targoncák is rendelkezésünkre állnak eredeti áruk töredékéért! Ha esetleg valamelyik típussal nem lennénk elégedettek, a következő munkánkhoz más modellt bérelhetünk. A különböző targoncák kipróbálása azért is előnyös, mert később, ha mégis van anyagi keretünk a gépek megvásárlására, akkor már tudjuk, hogy melyik márkát és típust keressük.

Targoncabérléshez kérhetjük szakember véleményét is, az igényeinket felmérve segít dönteni, hogy milyen modellt válasszunk a munkagépek közül. Nemcsak a kiválasztási folyamatban kapunk tanácsot, hanem a targoncák használatában is, így, ha bármi probléma merülne fel, bátran fordulhatunk a szakértőhöz!

Ha mindenképp gyors megoldásra van szüksége, de nem tudná kifizetni az eszköz új árát, akkor éljen a targoncabérlés lehetőségével! A Tibatech Kft. -nél kedvező bérleti árakkal várjuk! Tájékozódjunk szolgáltatásunkról honlapunkon a www.targoncaszalon.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-30-277-1252-es számon vagy írjon e-mailt az info@targoncaszalon.hu címre!