Gépek

A manuális kábelcsévélés eszközeiről

Manuális kábelcsévélés

Manuális kábelcsévéléshez kínálunk praktikus eszközöket, modern gépeket! A kábelek kezelése lehet egyszerű és biztonságos!

Bizonyos típusú munkákhoz olyan elektromos eszközöket és berendezéseket alkalmaznak, amik árammal működnek. Az áramellátás biztosításához áramforrásra van szükség. Nem mindig megoldható, hogy a munkavégzés helyszíne az áramforrás közelében legyen. Ilyenkor van szükség hosszabbítóra vagyis a megfelelő távolságban kiengedhető kábelekre. A kábelekhez mindig ajánlatos kábelcsévélő gépet is beszerezni. A manuális kábelcsévéléshez különféle gépek elérhetőek. Ezek a gépek a manuális kábelcsévélést nagyon egyszerűvé és biztonságossá teszik. A manuális kábelcsévélés nagy előnye, hogy a tevékenységhez már nincs szükség egy újabb áramforrásra, hiszen puszta kézzel történik a csévélő kezelése.

manuális kábelcsévéléshez Tromcar, Messrol, Tischrol, Ringfix, valamint Tromboi kábelcsévélő gépeket forgalmazunk. Forduljon hozzánk bizalommal és szerezze be azokat a gépeket, amik a tulajdonságaiknak köszönhetően megkönnyítik a munkát és biztosítják a zavartalan áramellátást! A termék kínálatunkból egyszerűen meg tud rendelni komplett kábelcsévélő gépeket, de arra is van lehetőség, hogy az alkatrész utánpótlásól gondoskodjon.

Az általunk forgalmazott gépek használatával a kábel nem gabalyodik össze és nem is törik meg, valamint a tárolása helytakarékosan valósítható meg. Ezeknek a gépeknek a tárolása és a szállítása is praktikus, a munkaterületen minimális helyet foglalnak el. A kialakításuknak köszönhetően stabilan állnak meg a helyükön és a padlón sem hagynak maguk után nyomot. Kábelmérést, vágást, könnyű kezelhetőséget egyszerre tudnak nyújtani ezek a gépek.

A manuális kábelcsévélésben a JOULEING Kereskedelmi és Mérnökiroda Kft. termékei első osztályú gépeket szolgáltatnak az érdekeltek számára. A vásárlásról és a termékeinkről is többet megtudhat, ha kapcsolatba lép velünk valamelyik elérhetőségünkön, a +36/70/413-4199, +36/70/621-1032 telefonszámokon vagy pedig az info@jouleing.hu email címen!