A szerszámgépek alkalmazása igencsak megkönnyít bizonyos munkafolyamatokat, ezért mindenképp előnyös választás, ha egy ilyen készülékre beruházunk. Napjainkban már nemcsak új szerszámgépeket vásárolhatunk, hanem használtakat is, a kérdés már csak az, hogy melyik lenne számunkra az ideális választás?

Azzal mindenképp számolnunk kell új szerszámgépek esetében, hogy jelentős költséggel járnak, ezért mindenképp át kell gondolni, hogy előnyös-e vállalkozásunk számára egy nagyobb összegű kiadás. A használt szerszámgépek ebből a szempontból elsőbbséget élveznek, ugyanis sokkal kedvezőbb áron szerezhetjük be ezeket az eszközöket!

A másik legfontosabb előnye a használt szerszámgépeknek, hogy bizonyos esetekben az eszközt teljes szerszámkészlettel együtt beszerezhetjük, de ez leginkább kereskedésfüggő. Egy új szerszámgép esetében egy teljes szerszámkészlet meg is duplázhatja a beruházási költséget, ezzel szemben egy használt berendezést szerszámokkal együtt olcsóbban is megvásárolhatunk!

Egy új szerszámgép mellett leginkább a korszerűsége szól, vagyis felhasználóbarát működtetést biztosít az alkalmazás során, úgy, mint az érintőképernyős monitort vagy az ergonomikus gombokat, azonban ezek csak inkább csak kényelmi funkciókat töltenek be, miközben maga a berendezés ugyanazt a munkát képes elvégezni, mint egy használt típus. Mielőtt döntenénk bármelyik szerszámgép mellett, mérlegelnünk kell, hogy mire szeretnénk használni a berendezést, ez nagyban befolyásolja azt, hogy melyik típus mellett tesszük le voksunkat végül, ugyanis, ha megengedhetjük magunknak anyagilag, mindenképp előnyösebb döntés egy új szerszámgép megvétele, de, ha szűkös pénzügyi kerettel rendelkezünk, és a kényelmi funkciók nem fontosak számunkra, akkor válasszuk a használt berendezést!

Ha bármelyik típus mellett döntött, a szerszámgépeket a Hexa Szerszámgépipari és Kereskedelmi Kft. kínálatában megtalálja! További információkért keresse fel honlapunkat a www.gep-javito.com címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-20-934-1253-as számon vagy írjon e-mailt a hexa.koszegi@gmail.com címre!