Az anyagáram- és energiafelhasználók számára minden esetben elengedhetetlen a pontos mérés. Ehhez szakértelem szükséges, éppen ezért cégünk, a Flow-Cont Kft. vállalja a 100%-ig hiteles mérést számtalan felhasználási területen. Ahhoz, hogy eldönthesse, szüksége van-e szolgáltatásunkra, érdemes végigvennünk, hogy pontosan milyen tevékenységeink vannak az anyagáramok mérése és az energiamérés területén.

Vállaljuk nemzetközi szabványoknak megfelelő, ezáltal hitelesíthető mérőrendszerek tervezését, melyek nagy pontossággal mérik a közegspecifikus anyagáramlás mennyiségét. Emellett szűkítőelemes mennyiségmérők méretezését, tervezését, gyártását és beépítését is. Igény esetén gőz- és vízhálózatokhoz szállítunk hőteljesítmény- és hőfogyasztásmérő műszereket és műszerrendszereket.

Ipari gázok, fölgázfogyasztás méréséhez is tervezünk, illetve kivitelezünk is mérőeszközöket. Szintén a tervezéstől a megvalósításig vállaljuk gázmérő állomások létrehozását.Intelligens mérést is vállalunk gázok hőenergia-tartalmának mérésére, létesítünk intelligens felügyelőállomásokat különböző anyag- és energiaforgalmi feladatok megoldására, illetve veszteségfeltáró és optimalizálási szakértői projektek kidolgozására.

Csatornák vízmennyiségének mérését és a használati-, illetve szennyvizek térfogatáramának mérését is nyugodtan ránk bízhatja. Meteorológiai mérnöki szolgáltatásokat is vállalunk az ipari és kommunális mérési feladatok területén. Mennyiség- és energiamérő hálózatokhoz igény szerint szállítunk számítógépes monitoring rendszereket. Szaktanácsadást, betanítást és képzésszervezést is vállalunk a mérésügy, és a műszerezéstechnika terén.

Ha szeretne többet megtudni tevékenységeinkről, látogasson el honlapunkra, a www.flowcont.hu webcímre! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 00-36-21-380-3728 telefonszámon, illetve a flowcont@flowcont.hu e-mail címen! Bátran keresse fel kollégáinkat, hiszen garantáltan minden kérdésére kielégítő választ kap majd, továbbá szolgáltatásaink minőségében bizonyosan nem fog csalódni!