Berendezések

Emelőasztalok kompakt kivitelben

emelőasztalok

A különféle ipari területeken igen sokféle berendezés kap helyet, melyek a hatékony munkavégzés szolgálatában állnak. Azokban az üzemekben, ahol kifejezetten nagysúlyú munkadarabokkal dolgoznak a munkavállalók, nem maradhat el az emelőasztalok használata sem. Ezek a berendezések abban nyújtanak segítséget, hogy a munkadarabok mindig a megfelelő magasságba kerüljenek, így teszik egyszerűbbé és gyorsabbá a folyamatokat, valamint kényelmesebbé a munkavégzést.

Az emelőasztalok többféle típusban érhetőek el, melynek köszönhetően egyetlen munkaterületre sem jelent problémát megtalálni az optimális megoldást. A vertikálisan és a horizontálisan mozgatható duplaollós kivitel, a lapos-ollós és a karos emelőasztal mind nagyon elterjedtek, de a legnagyobb érdeklődést a kompakt modellek övezik.

A kompakt emelőasztalok legnagyobb előnye abban rejlik, hogy egyszerűek, ugyanakkor nagyteljesítményűek. Sokoldalú megoldást kínálnak, ugyanis rengeteg különböző kivitelben érhetőek el, ám minden berendezésre egyformán jellemző a stabil, robusztus szerkezet és ergonómiailag átgondolt tervezés. A kompakt emelőasztalok között olyan modellek is elérhetőek, amik a felhasználási terület sajátosságaihoz igazíthatóak, vezérlés és kiegészítők tekintetében egyaránt rugalmasan alakíthatóak.

Szeretné megismerni, milyen lehetőségek rejlenek még a kompakt emelőasztalok használatában? Esetleg más típusú berendezésre lenne szüksége? Az EdmoLift berendezések nagy népszerűségnek örvendenek egész Európában, tehát ha beszerzés előtt áll, Önnek is érdemes megismerkednie a neves gyártó termékeivel!

A JOULEING Kereskedelmi és Mérnökiroda Kft. széles termékpalettáján helyet kaptak az EdmoLift emelőasztalok is, köztük kompakt modellek, számos különféle kivitelben. Az értékesítés mellett szaktanácsadást és kivitelezést is vállalunk, így ha egyedi megoldásra van szüksége, ránk akkor is számíthat. Amennyiben szeretné áttekinteni kínálatunkat, és szívesen tájékozódna szolgáltatásainkról, látogasson el a www.jouleing.hu weboldalra! Kérjen bátran ajánlatot, illetve tegye fel kérdéseit, várjuk megkeresését a +36-70-413-4199-es telefonszámon és az info@jouleing.hu e-mail címen!